July 22, 2024

Jean de la Craiova se numără printre cei mai renumiți artiști de la noi din țară, bucurându-se de un succes enorm în cariera lui muzicală. Se poate declara un bărbat împlinit din toate punctele de vedere, pentru că până la 52 de ani a reușit tot ce și-a propus. Totuși, odată cu trecerea anilor, manelistul și-a dat seama că are nevoie și de o schimbare radicală. Așa că, s-a gândit să urmeze exemplul lui Dorian Popa și să recurgă la o intervenție. Despre ce este vorba?

Jean de la Craiova a decis că are nevoie de o schimbare, la 52 de ani. Acesta a dezvăluit că își dorește să ajungă în cabinetul medicului estetician și să scape de problema care-i dă bătăi de cap. Cântărețul de manele se confruntă cu alopecia și intenționează să-și facă implant de păr. Are de gând să remedieze acest complex și vrea să urmeze exemplul lui Dorian Popa, care a devenit brusc sursa lui de inspirație.

CITEȘTE ȘI: UNDE S-A MUTAT CLAUDIA IOSIF, AKA „BABS”, DUPĂ CE A PĂRĂSIT VILA ÎN CARE A LOCUIT ÎN CONCUBINAJ CU DORIAN POPA TIMP DE 11 ANI! ȘI-A RIDICAT O FORTĂREAȚĂ!

„Mai îmi fac și eu ceva că am o scrumieră mică până crește. Ce vrei, vârsta…Un pic mai trebuie să îmi îndesesc părul. Până m-oi tunde la chelie și mă trezesc, plec, nu mă mai pieptăn, niciun stres, nimic (…) M-a instigat Dorian Popa că hai”, a dezvăluit manelistul, în emisiunea lui Dan Capatos. 

CITEȘTE ȘI: EL E „FRATELE GEAMĂN” AL LUI DORIAN POPA. CUM ARATĂ SOSIA FAIMOSULUI INFLUENCER ȘI CE LEGĂTURĂ EXISTĂ ÎNTRE CEI DOI. DORIAN LA PUTEREA A DOUA

Jean de la Craiova

Ce spune Jean de la Craiova despre alte intervenții estetice

Jean de la Craiova se rezumă doar la această schimbare. N-are de gând să-și facă și alte intervenții estetice, cel puțin pentru moment. Manelistul recunoaște că atunci când va simți nevoia, va reveni asupra acestei decizii și poate se va răzgândi. Până atunci, vrea doar să se concentreze pe cariera lui și pe evenimentele pe care le are deja stabilite.

„Deocamdată nu (n.r. schimbări la nivelul feței). Când o să simt nevoia, îmi fac ceva, nu știu. Unde să mă duc, că mă duc la oameni să cânt, să îi fac fericiți, doar nu mă duc cu alt cap de ceară. Lasă-mă așa, să fiu așa, că după nu mă mai cunoaște, nu îmi mai deschid ușa copiii acasă”, a mai spus celebrul artist, la TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *