December 1, 2023

Dorian Popa și Claudia Iosif au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, iar după 11 ani drumurile lor s-au separat.

După ce influencerul a fost prins drogat la volan, la scurt timp Babs a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Dorian, ulterior confirmând și el această veste.

Claudia Iosif a fost dintotdeauna o prezență destul de discretă în showbiz, însă de fiecare când apărea la brațul lui Dorian Popa în fotografiile de paparazzii, făcea furori cu formele sale voluptoase și era considerată o adevărată bombă sexy. 

De ce este furia cea mai bună prietenă a ta și cum te poate ajuta, de fapt, să-ți atingi obiectivele

„Babs”, așa cum o cunoaște publicul, le-a arătat fanilor noua vilă în care s-a mutat după despărțirea de Dorian Popa.

Claudia Iosif a decis să își amenajeze casa după bunul plac. A folosit culori deschise și chiar piese la comandă, precum patul rotund din dormitor. În noua locuință are chiar și un dormitor pentru pisici.

Vedeta face o adevărată avere dintr-o afacere cu haine, iar dressingul este unul pe măsură.

De altfel, bomba sexy a pus umărul, la propriu, la amenajarea casei sale. Paparazzi au surprins-o pe fosta lui Dorian Popa  în ipostaze rare, îmbrăcată în haine extrem de largi, nemachiată și nearanjată în niciun fel, în timp ce căra saci cu materiale de construcții. 

Babs a stat de vorbă cu niște muncitori care lucrează la locuința ei, iar la un moment dat a plecat de acasă și s-a dus la un magazin cu materiale de construcții, unde a încărcat singură ceea ce avea nevoie.

Influencerii păcăliți cu „Brânza Regelui” reacționează și amenință cu avocatul. De ce nu poate fi tras la răspundere glumețul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *