December 8, 2023

Dragoș Bucur (46 de ani) și Dana Nălbaru (47 de ani) formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 18 ani și au împreună trei copii: doi biologici – Kadri (7 ani) și Sofia (16 ani), iar Roxana (11 ani) este fetița lor adoptată. În cadrul unui interviu, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie și-a amintit clipele când a simțit că se îndrăgostește de mama copiilor săi, dar și cum a cerut-o în căsătorie după doar 5 zile. 

Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Dragoș Bucur poate concura cu cele mai frumoase filme din istoria cinematografiei. Cei doi s-au cunoscut întâmplător, iar după 5 zile s-au căsătorit.

Citește și: VEDETA PRO TV, DRAGOȘ BUCUR, DE URGENȚĂ LA SPITAL! SOȚUL DANEI NĂLBARU A MĂRTURISIT CE S-A ÎNTÂMPLAT PE PARCURSUL FILMĂRILOR LA „ÎNCĂ DOUĂ LOZURI”

Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie crede în suflete pereche

Relația dintre Dragoș Bucur și Dana Nălbaru a trecut testul timpului. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut pe stradă, a urmat o cină romantică, întâlnire pe care nu o vor uita niciodată. Prezent în podcastul lui Jorge, actorul și-a adus aminte de prima interacțiune cu soția lui.

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte din… e ca spălatul pe dinți! Pentru unii…Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de unitate… Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine.  Păi te uiți la prezent și-ți dai seama dacă a funcționat”, a spus Dragoș Bucur în podcastul lui Jorge.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur / Sursă foto: Facebook

Deși Dragoș Bucur crede în dragostea adevărată și în sufletele pereche, actorul este de părere că în spatele unei căsnicii solide există multă muncă, compromisuri și respect. Totodată, prezentatorul de la Visuri la cheie crede că, de fapt,  la mijloc este vorba despre dragostea în diferite etape ale vieții.

”Evident că eu cred în dragoste la prima vedere, cred în suflete-pereche. Nu cred că într-o relație nu pot apărea probleme, nu cred că nu trebuie să lupți pentru relația ta, nu cred că lucrurile sunt așa, ca în desene animate: ai cunoscut pe cineva și gata, din momentul acela totul merge uns. Nu! Trebuie să faci compromisuri, să înțelegi. E o discuție foarte lungă, dar da, cred în suflete-pereche, cred în dragostea adevărată”, spunea Dragoș Bucur în urmă cu ceva timp pentru Viva.

Fosta componentă a formație HI-Q și prezentatorul emisiunii Visuri la cheie fac o echipă excelentă și pe plan profesional. Cei doi au pășit în lumea antreprenoriatului, iar la începutul acestui an au pus bazele unei afaceri de familie: o brutărie artizanală în zona Otopeni.

„Poate să pară surprinzător, dar, de fapt, nu e chiar așa: realitatea este că amândurora ne place să gătim, amândurora ne place să mâncăm bine și sănătos, ne plac mâncărurile artizanale și pâinea ca aceea din copilărie și, nu în ultimul rând, ne plac dulciurile. (râde) Aşa că, dacă vreți ceva de genul ăsta, atunci găsiți la noi, în Otopeni!”, a declarat Dragoș Bucur despre afacerea familiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *