December 8, 2023

Un bărbat de 44 de ani din județul Timiș a fost reținut pentru 24 de ore în cazul uciderii milionarului Adrian Kreiner. Se crede că acesta i-ar fi ajutat pe infractori să dea spargerea în urma căreia afaceristul din Sibiu și-a pierdut viața. Mai mult, s-a început urmărirea penală pentru trei suspecți din județul Dolj.

Anchetatorii au început să facă progrese în cazul lui Adrian Kreiner. Joi, 16 noiemrbie, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu a anunțat că au fost identificați trei suspecți din județul Dolj în vârstă de 31, 33, respectiv 34 de ani. Astfel că s-a început urmărirea penală față de cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată. Aceștia au intrat în vila milionarului și l-au bătut pe acesta până la moarte. Mai mult, au furat din casa lui și câteva bunuri de valoare.

Citește și: A CREZUT CĂ NIMENI NU-L VEDE, DAR S-A ÎNȘELAT! CE A FĂCUT ACEST TÂNĂR, ZIUA ÎN AMIAZA MARE, ÎNTR-O PARCARE DIN CLUJ-NAPOCA

Cum i-ar fi ajutat bărbatul din Timiș pe cei 3 suspecți

Oamenii legii au descoperit că infractorii ar fi supravegheat locuința lui Adrian Kreiner cu mult timp înainte de noaptea tragediei, dintr-o casă aflată în vecinătate. Aceștia ar fost găzduiți de un bărbat de 44 de ani din județul Timiș, care astăzi a fost reținut pentru că a favorizat suspecții. Mai mult decât atât, procurorii cred că tot el l-a ajutat pe unul din criminali să părăsească țara.

„Astăzi, procurorul criminalist a dispus reținerea unui bărbat de 44 de ani, din Dumbrăvița, județul Timiș, față de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de favorizarea infractorului, constând în aceea că ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire și transport, contribuind și la plecarea din țară a unuia dintre autori. La locuința acestuia și la sediul firmei sale s-au efectuat percheziții domiciliare.”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe Lângă Tribunalul Sibiu.

martor adrian kreiner
Bărbatul din Timiș reținut de oamenii legii în cazul uciderii lui Adrian Kreiner

Probele de la fața locului au indicat că cei trei infractori au intrat în locuința lui Adrian Kreiner pentru a-l jefui. Mai mult, dovezile obținute au ajutat și la identificarea unuia dintre suspecți.

„Din probele administrate până în prezent se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuința victimei a fost jaful. Autorii au supravegheat casa victimei începând cu noaptea de 4/5 noiembrie, dintr-un imobil învecinat și nelocuit. Pe una dintre probele prelevate cu ocazia cercetării la fața locului din acel imobil a fost identificat profilul ADN al unuia dintre autori”, a mai anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Citește și: TENTATIVĂ DE OMOR CA-N FILMELE DE ACȚIUNE, LA ARAD. COCKTAILURI MOLOTOV ARUNCATE ÎN CASĂ. TOTUL A PORNIT DE LA UN SCUTER

Cu toate că cei trei bărbați care au pătruns în casa lui Adrian Kreiner și l-au ucis în bătaie au fost identificați, până în acest moment oamenii legii nu ar reușit să îi prindă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *