July 22, 2024

Pe data de 16 noiembrie, echipa Kanal D a transmis faptul că pregătește o nouă emisiune cu care vrea să doboare audiențele de la Antena 1 și Pro TV. Formatul unic în România vine la pachet cu cel mai mare premiu pus la bătaie vreodată de orice televiziune. Castigul a început deja și au apărut, cu acest prilej, și primele imagini din locul în care se va filma. 

După succesul pe care l-au avut cu Survivor, înainte de PRO TV, dar și cu Exatlon, o nouă emisiune de tip reality promite să le „fure” audiențele colegilor de pe micile ecrane. Cu siguranță au început deja discuțiile la posturile concurente, după anunț:

„Pregăteşte-te pentru cel mai mare experiment social televizat! Kanal D a redefinit modalitatea de a face reality show-uri şi a impus pe piaţa media din România cele mai explozive astfel de formate! Continuând tradiţia, Kanal D duce la un alt nivel ideea de reality de aventură şi repune în discuţie valori precum curajul, prietenia şi puterea de depăşire a limitelor”, a transmis postul turcesc, printr-un comunicat de presă.

(CITEȘTE ȘI: Asistentul lui Dan Negru a costat… un sfert de milion €! Bașkanii de la Kanal D bagă adânc mâna în buzunar pentru vedeta lor!)

Cel mai mare premiu, oferit de Kanal D

Pentru a se asigura atât că vor avea concurenți, cât și că cei care acceptă provocarea chiar vor avea pentru ce să se lupte, producătorii Kanal D pun la bătaie un premiu de 1.000.000 de lei! Mai bine de 201.000 de euro, ceea ce este de două ori mai mult decât primește câștigătorul Survivor de la PRO TV sau câștigătorul de la orice emisiune care ține de Antena 1.

„Zeci de concurenţi se vor arunca în necunoscut, pe o insulă paradisiacă, într-o cursă dramatică, o luptă individuală pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Ei pot deveni bogați „peste noapte” pentru că premiul pus la bătaie este cel mai mare oferit de o televiziune din România – 1.000.000 de lei!

Curajul, adaptabilitatea, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi strategii vor fi cei mai puternici aliaţi în cea mai dramatică şi autentică provocare. Toţi cei interesaţi să participe la cea mai intensă competiţie televizată sunt invitaţi să se înscrie la casting.

Fă primul pas pentru a câștiga premiul cel mare şi a-ţi îndeplini cele mai îndrăznețe visuri, înscrie-te la casting! O insulă de cucerit, 1.000.000 de lei şi cea mai autentică şi intensă aventură a vieții tale te așteaptă!”, extras din comunicat.

Iată și primele imagini:

(CITEȘTE ȘI: Ce face virala Ilinca Obădescu, după ce și-a dat demisia de la Kanal D? Mihăiță a rezolvat-o!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *