May 24, 2024

CRBL are o nouă iubită, după divorțul de Oana! CANCAN.RO l-a surprins pe artist lângă partenera lui, una tinerică, 23 de ani, din Republica Moldova! Și alături de care a petrecut la mijlocul acestei săptămâni. Noaptea! Semn că omul nu-și pierde chiar aiurea timpul, iar dorul de o nouă idilă l-a prins repede. Avem imaginile și detaliile și vi le oferim, în exclusivitate.  

CANCAN.RO îl surprindea pe CRBL, în urmă cu trei săptămâni, când părăsea party-ul dat de Anda Adam… Singurel s-a retras atunci, cu un Uber, către locuința unde s-a mutat după divorț. În Pantelimon, la bloc, și-a găsit liniștea, în urma anunțului care a zguduit showbiz-ul (Vezi AICI detaliile). Dar CRBL nu avea să o lungească prea mult. Nu-i place singur, e clar, așa că nu și-a mai ținut în suspans fanii și a ieșit cu noua lui iubită!

(CITEȘTE: DECIZIE RADICALĂ LUATĂ DE CRBL DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ DUPĂ 16 ANI DE CĂSNICIE. S-A MUTAT ȘI..)

CRBL, alături de Olga, noua iubită după divorțul de Elena

Cine este noua iubită a lui CRBL, după divorț

Un fotomodel de 23 de ani, din Republica Moldova, pe nume Olga Guțanu, finalistă la un concurs de Miss la Bușteni, în 2022, i-a furat inima lui CRBL și alături de ea își petrece nopțile după divorț! CANCAN.RO l-a surprins, din nou, pe artist, doar că de această dată cu ”prada” după el!

Olga și CRBL s-au întâlnit marți, pe seară, și, după ce s-au plimbat puțin, s-au retras în apartamentul din Pantelimon al celui care până mai ieri era bărbat cu verigheta pe deget. Acolo unde cei doi au înnoptat, iar apariția aveau să și-o facă a doua zi. Ca un adevărat gentleman, CRBL a îmbrăcat-o pe Olga cu hanoracul lui, pentru că era puțin friguleț afară. Pe al ei, mai subțirel, fata l-a pus pe mână. Imediat au luat un Uber, care i-a propulsat prin ”inima” Bucureștiului. Iar de acolo, doar ei știu ce au făcut. Pe seară, probabil s-au întors în cuibușorul din Pantelimon…

(NU RATA: ACUM SE EXPLICĂ TOTUL! CE FĂCEA ELENA, PE ATUNCI ÎNCĂ SOŢIA LUI CRBL, PE 7 FEBRUARIE)

CRBL și Olga, noua iubită, au coborât din apartamentul lui și iau un Uber

CRBL și Elena au făcut anunțul divorțului pe rețeaua de socializare

La începutul lunii trecute, CRBL anunța că mariajul cu Elena, de 16 ani, s-a rupt. O făcea pe rețeaua de socializare, unde explica și cât de greu i-a fost și lui, și ei să facă pasul.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață.

Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei. Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună.

În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL, în mediul online.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *