July 22, 2024

Irina Fetecău, jucătoarea română de tenis care a debutat în lumea presei ca gazdă a emisiunii „Așa-i în tenis”, revine cu o nouă ediție foarte interesantă, având ca invitată o fostă jucătoare de tenis, pe Elena Bogdan (31 de ani), acum antrenoare.

Elena Bogdan, invitata Irinei Fetecău la „Așa-i în tenis”!  Cum s-a îndrăgostit de tenis sportiva care a jucat alături de Simona Halep finala la Roland Garros

Ediția emisiunii „Așa-i în tenis” cu Elena Bogdan va fi difuzată miercuri, 8 noiembrie, la ora 19:00, pe canalul de YouTube ProSport.

Născută la Craiova, Elena Bogdan s-a îndrăgostit de tenis de la primul antrenament și a ajuns să joace, alături de Simona Halep, finala de junioare la Roland Garros, în anul 2008.

În prezent, Elena Bogdan antrenează în Maldive și este foarte încântată de această nouă carieră a sa în antrenorat.

Așteptăm comentariile voastre, dar și mesajele pentru Irina Fetecău, pe YouTube și Facebook!

Irina Fetecău și-a făcut în forță debutul în lumea presei de sport, călcându-i astfel pe urme tatălui său, Adrian Fetecău, cunoscutul jurnalist de radio. Sportiva l-a avut invitat în prima ediție pe George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Sportiva nu spune adio tenisului, ci va jongla printre turnee și va juca astfel și în echipa ProSport. Este emisiunii „Așa-i în tenis” și promite invitați de seamă din cadrul „sportului alb” și nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *