December 2, 2023

Prima noapte de mor la Love Island de la Pro Tv. Telespectatorii s-au putut delecta cu imagini incendiare din Tenerife. Chiar dacă știau că sunt priviți 24/24, Nargi și Luis și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au iubit în fața camerelor de filmat. 

Luni, 6 noiembrie 2023, s-a lăsat cu artificii pe tavan la Love Island. Fără inhibiții și mânați de dorință, Nargi și Luis nu au mai ținut cont de camerele de supraveghere din cameră și și-au făcut de cap.

Nargi și Luis, cel mai nou cuplu de la Love Island

Cel mai nou cuplu de la Love Islans a fost invitat să-și petreacă o noapte în Cuibușorul de nebunii. Atracția dintre cei doi a fost vizibilă pentru toată lume, iar producătorii show-ului de la Pro Tv au pulsat și le-au oferit ocazia să se convingă singuri dacă sunt făcuți unul pentru altul: „Luis și Nargi, formați cel mai nou cuplu din vilă. felicitări! Vă invităm să petreceți noaptea în Cuibușorul de nebunii!”, a fost mesajul primit de cei doi.

Citește și: CONTINUĂ DEZVĂLUIRILE DE LA LOVE ISLAND FĂCUTE DE CANCAN.RO! DIALOG INCENDIAR, DE CINE E ATRASĂ PROFESOARA ADA? AMOR ÎN TREI CU DEDICAȚIE ȘI CUM S-AU CUPLAT FETELE

Deși știu că sunt filmați 24/24, Nargi și Luis și-au dat frâu liber sentimentelor și au acționat ca atare. Chiar înainte de finala de la Love Islans, cei doi au avut parte de clipe fierbinți în #HideawayFor2. Imaginile surprinse noaptea nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare.

Nargi și Luis au avut parte de o noapte incendiară/ sursă foto: captură Pro Tv

Ca un fel de confirmare, în cazul în care imaginile nu au fost convingătoare, a doua zi, dimineața, Nargi a spus: „Aproape am făcut sex. Eu cred ca doar noi am făcut asta. Se vede că n-am dormit”. Și a avut dreptate. ”Ce se întâmplă la hideaway, rămâne aici”, a completat-o Luis.

Nargi și Louis au făcut amor înainte de finala show-ului de la Pro Tv

După noaptea romantică petrecută împreună, Nargi șu Luis au primit cadou o întâlnire romantică, moment ideal de a dezbate clipele petrecute cu o seară înainte: ”În sfârșit am nimerit perechea perfectă. Mă simt mai bine pielea mea. M-am și lăsat așa, dus e val. Dar dacă pui doi drăcușori într-o cameră, ce să iasă? Mi-a pus capac Nargi” recunoște Luis.

”Mi se pare că am profitat cât am putut noi de hideaway-ul ăla”, a concluzionat Nargi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *