May 20, 2024

La începutul lunii aprilie, un alt divorț răsunător a avut loc în showbiz-ul românesc. De această dată, Elena și CRBL și-au spus adio după 16 ani de căsnicie. După anunțul separării, coregrafa s-a retras din spațiul public, închizându-și toate conturile de pe rețelele sociale. Acum, la mai bine de o lună după separarea de CRBL, Elena a revenit în forță și a avut o primă reacție. Ce a transmis blondina?

Elena și CRBL s-au cunoscut în urmă cu mulți ani pe platourile de filmare de la Dansez pentru Tine. Tot acolo s-a înfiripat și povestea lor de iubire, iar în anul 2008 au decis să își unească destinele și în mod oficial. Însă, după 16 ani de căsnicie și un copil împreună, cei doi au hotărât să divorțeze, însă au rămas în relații apropiate de dragul fiicei lor. Dacă până acum Elena a păstrat tăcerea, iată că blondina vine acum în centrul atenției și a avut o primă reacție în urma celor întâmplate.

(CITEȘTE ȘI: CRBL, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚUL DE ELENA! DISPUTA PE CARE ARTISTUL O POARTĂ CU FIICA SA: „NU SUNT DE ACORD”)

„Viață nouă. Noi începuturi”

Așa cum spuneam, de curând, Elena și CRBL au anunțat că divorțează. Cei doi și-au spus adio după 16 ani de căsnicie și au decis că este mai bine să o apuce pe drumuri separate. După anunțul divorțului, fosta parteneră a artistului a preferat să se retragă din atenția publică, însă acum a revenit în forță.

Se pare că Elena și-a revenit după despărțire și face acum primii pași către o viață nouă. Aceasta și-a reluat activitatea în medul online, iar recent a postat primele imagini după anunțul separării. Coregrafa a distribuit pe TikTok un colaj de fotografii cu ea și l-a însoțit de un mesaj grăitor.

Se pare că blondina a trecut peste suferința divorțului și este gata să pornească pe un nou drum. Aceasta s-a arătat încrezătoare în viitor, dar și în forțele proprii.

„Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! Noua eu. Viață nouă. Noi începuturi. Fii pozitiv. Fii tu”, a scris Elena Viscu, în dreptul videoclipul publicat pe TikTok.

@elena_viscu 🌟 Ai curaj, înaintează cu încredere. Viața te așteaptă! 💫 #newme #newlife #newbeginnings #bepositive #beyou ♬ Something New (feat. Ty Dolla $ign) – Wiz Khalifa

De asemenea, postarea a fost distribuită de fosta soție a lui CRBL și pe Instagram, însă acolo clipul a fost însoțit de un alt text, dar care transmite același mesaj.

„Fiți sursa propriei inspirații și lăsați lumina să vă ghideze spre succes și fericire”, a transmis Elena și pe Instagram.

Deși relația dintre Elena și CRBL a ajuns la final, cei doi păstrează încă legătura. Aceștia au împreună o fetiță și ambii se ocupă de creștere ei. În urma divorțului, CRBL locuiește acum singur în Pantelimon, iar Elena și fiica lor s-au mutat într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Capitalei.

(VEZI ȘI: DECIZIE RADICALĂ LUATĂ DE CRBL DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ DIVORȚEAZĂ DUPĂ 16 ANI DE CĂSNICIE. S-A MUTAT ȘI..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *