December 8, 2023

O nouă rundă de surprize și eliminări neașteptate în competiția America Express de la Antena 1 aduce vești proaspete despre următoarea echipă care va părăsi Drumul Soarelui.

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost primii concurenți care s-au întors în țară, acum privirile sunt îndreptate spre Ionuț Rusu și George Tănase.

Cei doi actori au captat atenția publicului cu aventura lor în această competiție plină de provocări și momente neașteptate.

Informațiile apărute în mediul online sugerează că a patra etapă a emisiunii America Express se va încheia cu eliminarea echipei formate din Ionuț Rusu și George Tănase.

Un mesaj misterios postat pe pagina de Instagram a fanilor emisiunii, „Viperele Vesele”, indică faptul că soarele va fi roșu în această etapă, simbolizând eliminarea acestor doi concurenți.

În această ediție plină de personalități diverse, concurenții au trecut prin diverse probe și au explorat locuri exotice în încercarea de a ajunge primii la destinație.

Printre echipele rămase în competiție se numără Romică Ţociu și fiul său, Cătălin Țociu, Alexia și Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Ada Galeş și mama sa, Antoneta, Iulia Albu și iubitul său, Mihai Alexandru.

Cu eliminarea lui Ionuț Rusu și George Tănase, competiția America Express 2023 își va desemna treptat finaliștii.

Ce mai spun sursele?

Potrivit unor surse, cele două echipe care ar putea ajunge în finală sunt Alexia și Aris Eram, precum și Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Aceste echipe se vor lupta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro, iar câștigătoarea va pleca acasă cu 25.200 de euro după impozitare.

Fiecare etapă a competiției aduce noi provocări și momente intense, iar telespectatorii sunt cu sufletul la gură pentru a descoperi cine va fi următorul să părăsească Drumul Soarelui și cine va reuși să cucerească premiul cel mare.

Echipa care va părăsi America Express / sursă foto: Instagram Viperele Vesele 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *