June 16, 2024

Ioana State, cunoscuta comediantă, anunță un adevărat spectacol la următoarea difuzare a emisiunii „Asia Express”, unde a participat alături de Mane Voicu.

Până în toamnă, când emisiunea va fi difuzată pe micile ecrane, Ioana se face remarcată prin declarațiile sale savuroase, care reflectă stilul său unic de stand-up comedy.

Umor inspirat din viața la țară

Ioana State vorbește cu mândrie despre originile sale rurale, considerându-le o sursă importantă de inspirație pentru umorul său. „Am rugat un vecin să-mi închidă găinile ca să vin la eveniment!”, glumește ea, subliniind legătura strânsă cu viața de la țară. „Sunt o fată simplă, de la țară, și asta se vede în glumele mele. Rădăcinile mele se reflectă în atitudinea și umorul pe care le aduc pe scenă”, adaugă Ioana.

Participarea la Asia Express

Participarea la „Asia Express” a fost un moment important pentru Ioana State, care a primit susținerea părinților săi. „Părinții mei s-au bucurat foarte mult pentru mine, știau că îmi doresc asta. Cred că mama va fi mândră de mine când mă va vedea la TV, pentru că am fost exact cum sunt în viața de zi cu zi”, a spus ea.

Ioana State nu defineşte umorul – Trollywood

În emisiune, comedianta nu s-a sfiit să-și arate personalitatea puternică și sinceră, chiar dacă uneori a avut mici ieșiri de nervi. „Nu am fost licențioasă, dar am preferat să-l cert pe colegul meu decât să-l toc psihic cu reproșuri”, a explicat Ioana.

În ceea ce privește viața personală, Ioana State este deschisă și sinceră. Nu are o relație în acest moment, dar știe ce caută într-un partener. „Nu îmi fac relație pentru sex, dragă. Îmi fac să am un suflet cald alături de mine, cu care să împart facturile și problemele”, a declarat comedianta.

Planuri de viitor și cariera de stand-up

Ioana State continuă să fie activă pe scena de stand-up comedy, fiind prezentă săptămânal în cluburile de comedie din București, precum The Fool, Comics și 99.

„Lucrez continuu la glume, să scot mereu ceva nou. Abia aștept să-i fac fericiți pe oameni, că și ei mă fac pe mine fericită, că își cumpără bilete și eu am bani de rujuri, cu care nu mă dau”, a spus ea cu umorul caracteristic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *