July 21, 2024

După ce a părăsit competiția Survivor All Stars, Alexandra Ciomag și-a reluat activitățile obișnuite și a fost surprinsă recent într-un local exclusivist din Capitală, bucurându-se de întâlniri cu prietenii săi.

Tânăra, care și-a câștigat admiratorii prin prezența sa din cadrul show-ului, a fost observată socializând într-o atmosferă relaxată, atrăgând atenția cu o ținută modernă și stilată.

Întoarsă acasă, Alexandra și-a reluat activitatea în domeniul frumuseții, continuând să lucreze ca make-up artist, brow technician și lash lamination la salonul de înfrumusețare.

De asemenea, a anunțat că își dorește să-și continue studiile universitare, arătând astfel că își construiește un viitor solid.

În timpul liber, Alexandra își dedică timpul prietenilor, făcând apariții surprinzătoare în locații de prestigiu din Capitală.

Alexandra Ciomag la restaurant/foto: captură Instagram

Recent, a fost observată într-un local de lux, unde a savurat delicii culinare alături de cei dragi, atrăgând privirile admiratorilor săi.

Dincolo de activitățile sale obișnuite, tânăra acordă o atenție deosebită îngrijirii tenului său, recurgând la diverse proceduri cosmetice pentru a-și menține o piele sănătoasă și strălucitoare după experiențele intense din cadrul competiției.

Reacțiile fanilor săi nu au întârziat să apară, aceștia fiind impresionați de transformarea și evoluția ei. Comentariile pline de apreciere și susținere vin în continuare din partea lor, evidențiindu-se recunoașterea frumuseții și determinării tinerei.

Alexandra Ciomag demonstrează astfel că aventura din cadrul Survivor All Stars nu a fost doar o etapă în viața sa, ci o experiență care a contribuit la evoluția și dezvoltarea ei personală și profesională, continuând să inspire și să impresioneze pe cei din jurul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *