December 1, 2023

Cătălin Botezatu este, indubitabil, una dintre cele mai cunoscute personalități din întreaga Românie. Mai mult, designerul are un renume global bine consolidat, datorită creațiilor sale vestimentare. Cu toate acestea, vedeta n-a fost văzută în niciunul dintre reality show-urile autohtone. CANCAN.RO a aflat motivul, direct de la Bote, și vi-l prezintă în exclusivitate!

Se pare că oferte au tot fost, din partea emisiunilor de top, cu audiențe record. Cătălin Botezatu a refuzat propunerile, însă, din motive medicale. Designerului nu i-ar permite sănătatea să se mobilizeze pentru asemenea provocări, oricât de mult și-ar dori. Cu toate acestea, dacă s-ar materializa vreodată o asemenea plecare, Bote ar face-o cu Ilinca Vandici, fosta colegă de la „Bravo, ai stil!”.

( NU RATA: BOMBĂ ÎN LUMEA MODEI: CĂTĂLIN BOTEZATU SE RETRAGE? S-A SĂTURAT: ”A DEVENIT O CORVOADĂ!” )

Cătălin Botezatu explică de ce a refuzat ofertele granzilor televiziunii din România (Foto: captură video)

Cătălin Botezatu a refuzat ofertele primite de la Antena 1 și Pro TV, pentru reality show-uri, din motive medicale: “Să mă lase să-mi iau pastilele!”

CANCAN.RO: Dacă tot călătorești atât de mult, te descurci atât de bine cu limbile străine și ești cunoscut peste hotare, de ce nu te duci la un reality-show?

Cătălin Botezatu: M-au sunat toți, îți dai seama! Dar din cauza problemelor de sănătate n-am cum să mă duc. M-aș fi dus cu mare drag la toate, doar așa să văd dacă sunt în stare sau să fac caterincă. Dar n-am cum și nu pot. Absolut toate show-urile astea – „America Express”, „Survivor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, m-aș fi dus cu mare drag pentru că e mișto.

Sunt niște provocări faine, sunt niște emisiuni pe care chiar le urmăresc, pentru că am acolo tot felul de cunoștințe, prieteni, vedete, manechini, manechine. Dar nu-mi permite sănătatea. Dacă pentru mine fac o chestie, adică să mă lase din când în când să mă mai odihnesc, să îmi mai iau pastilele, mă duc! Mai ales că ultimele oferte sunt de la Pro TV și cei de la Pro TV sunt foarte drăguți. M-au ofertat în toate aceste proiecte, dar n-am putut să mă duc.

CANCAN.RO: Dar dacă totuși ai pleca mâine la America Express, cu cine ai merge?

Cătălin Botezatu: Cu Ilinca Vandici, că uite ce frumoasă e! Ar trebui să merg cu un băiat, ca să care rucsacul, că Ilinca e prea frumoasă, tot eu trebuie să car. Dar aș merge cu o femeie frumoasă. Măcar atunci când mă enervez, să știu pe cine mă enervez. Când caut loc de cazare, să știu de ce dorm pe jos!

( ACCESEAZĂ ȘI: LEGĂTURA DINTRE CĂTĂLIN BOTEZATU ȘI GABRIELA OȚIL, ALIMENTATĂ DE SOȚUL PREZENTATOR! DANI FACE DOSARUL FETELOR DESIGNERULUI! )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *