December 1, 2023

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a intrat în vizorul internauților. Aceștia nu au scăpat-o din priviri pe vedetă și i-au analizat fiecare mișcare, iar criticile au curs la adresa ei. Cei din mediul online s-au legat de orice aspect, de la comportament, atitudine, machiaj sau felul în care se îmbracă sau gătește. Nimic nu le-a scăpat, iar mesajele răutăcioase au curs. Deși până acum a ignorat tot ce se întâmplă, Gabriela Cristea nu a mai rezistat și le-a dat replica răutăcioșilor. 

Gabriela Cristea face parte din categoria vedetelor care sunt foarte deschise cu fanii din mediul online. Aceasta este activă zilnic pe rețele sociale și nu se sfiește să le prezinte internauților momente din viața sa. În timp ce unii apreciază deschidere și naturalețea vedetei, alții nu ezită să o taxeze aspru. Sătulă de hate-ul primit, soția lui Tavi Clonda a avut un mesaj pentru toți cei care o critică.

(CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA A FOST LUATĂ, DIN NOU, ÎN COLIMATORIU! INTERNAUȚII ÎI TAXEAZĂ FIECARE VORBĂ, IAR SOȚIA LUI TAVI CLONDA A FOST IAR PUSĂ LA ZID: „MI SE PARE PENIBIL”)

Gabriela Cristea le dă peste nas cârcotașilor

După avalanșa de critici pe care a primit-o, Gabriela Cristea a decis să vorbească despre acest subiect. Se pare că vedeta nu mai suport să fie apostrofată și a avut un mesaj pentru cei care o judecă.

Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că nu înțelege de ce oamenii simt nevoia să fie atât de răi și ce îi mână să arunce cuvinte grele în alții. Vedeta a spus că prin postările sale încearcă să promoveze normalitatea, însă se pare că acest lucru nu este pe placul unora. De asemenea, Gabriela Cristea spune că de cele mai multe ori încearcă să ignore criticile, mai ales că multe dintre ele vin din partea unor oameni care fac exact aceleași „greșeli” ca ea sau chiar mult mai rău.

„Știți că fac un vlog zilnic și încerc să va prezint lucrurile frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața mea. Am încercat întotdeauna, cu sinceritate și cu deschidere, să vă spun ce simt și cum simt. Asta, însă, nu înseamnă că mi-a adus doar laude, ci și foarte multe critici.

Nu mă deranjează niciunele atâta timp cât sunt argumente. Când vine vorba de jignit mă deranjează foarte tare. Ceea ce pot să vă spun e că, în ciuda faptului că eu muncesc și încerc să fac lucruri, sunt deseori jignită.

Au fost multe momente în care m-am întrebat de ce suntem atât de răi și de ce avem tendința de a îi judeca pe alții. Cineva mi-a zis: Arăți ca o balenă. Asta nu mă mai afectează, e la ordinea zilei, dar am fost curioasă să văd cine își permite să spună chestia asta. M-am dus pe pagina de Facebook a acelei persoane și ce credeți, era o doamnă supraponderală, o doamnă care se vedea că nu se îngrijește în general și totuși și-a permis să zică aceste lucruri despre mine”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit unica.ro. 

De asemenea, Gabriela Cristea a mărturisit că adesea este criticată și pentru faptul că uneori se mai supără atunci când este apostrofată de internauți. De fiecare dată replica răutăcioșilor este aceeași și îi spun că ar trebui să își asume acest lucru din moment ce este persoană publică. Însă, vedeta este categorică și spune că indiferent de statutul ei nu o să permită nimănui să o jignească.

„Aud deseori: De ce apari nemachiată? Pentru că încerc să promovez normalitatea. Normalitatea unei femei nu înseamnă că atunci când se trezește sare direct în papuci și își pune o tonă de machiaj pe față. Eu fac asta în fiecare zi pentru că trebuie să merg la emisiune, dar atunci când nu merg, nu mă machiez. Încerc să fiu normală și naturală, iar lucrurile astea ar trebui să fie promovate, nu machiajul

Aud tot mai des: Ești persoană publică, asumă-ți!(…) N-am să permit nimănui pe care îl primesc în casă sau pe rețelele de socializare să mă jignească doar pentru că sunt persoană publică. Și eu sunt om, și eu am sentimente, și eu mă supăr”, a mai spus Gabriela Cristea.

(VEZI ȘI: GABRIELA CRISTEA, DIN NOU ÎN MIJLOCUL UNUI SCANDAL CU INTERNAUȚII, DUPĂ CE S-A FILMAT CU OJA SARITĂ DE PE UNGHII: ”EȘTI O ÎNGĂLATĂ CARE SE CREDE DIVĂ”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *