December 8, 2023

Dani Oțil și Răzvan Simion, ambii în vârstă de 43 de ani, prezintă împreună emisiunea Neatza de la Antena 1. Cei doi nu sunt doar colegi, ci și foarte buni prieteni. Totuși, se pare că uneori se mai nasc și discuții între ei. Soțul Gabrielei Prisăcariu a povestit cum a reușit partenerul său de platou să îl scoată din sărite cu un singur gest.

Citește și: GEORGE BUHNICI, UMILIT DE DANI OȚIL ÎN PUBLIC. COMPARAȚIA CU PESCOBAR L-A DISTRUS PE FOSTUL PREZENTATOR DE LA PRO TV

Ceele două vedete de la Antena 1 prezintă emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani din 2008. Anul acesta, pe 1 februarie, matinalul a împlinit 15 ani și a sărbătorit cu o ediție specială. Bineînțeles, și salariile lor sunt pe măsură. Mai mult, prezentatorii TV au format echipă și în alte show-uri de succes, cum ar fi X Factor. Au ajuns să se cunoască foarte bine unul pe celălalt, iar dincolo de partea profesională, Răzvan și Dani se susțin foarte mult și în viața personală. Asta nu înseamnă că lucrurile sunt mereu roz între ei.

Ce gest l-a enervat pe Dani Oțil

Răzvan Simion și Dani Oțil formează o echipă de mai bine de 15 ani. Totuși, soțul Gabrielei Prisăcariu a mărturisit că partenerul lui de platou este cel mai antipatic coleg de la Neatza. Recent, Răzvan a făcut un gest care nu i-a picat deloc bine lui Dani, așa că atunci când a prins ocazia l-a taxat.

„Deocamdată Răzvan (n.red. este cel mai antipatic coleg de la Neatza). Băi, a îmbătrânit urât. Deci, noi facem glume și pe pauze suntem în glume. Azi trăgeam promo pentru a doua zi și am râs că a ieșit o glumă și Răzvan nu mai zice «Hai să tragem», face așa (n.red un semn cu degetul arătător). Și i-am zis: «Bă, dar ești Crocodile Dundee, faci aia să adoarmă bizonul. Care e treaba?» El nu mai folosește cuvinte, el calcă pe niște norișori.”, a spus Dani Oțil în podcastul DA BRAVO! by Mihai Bobonete.

dani otil gest razvan simion
Dani arată gestul supărător făcut de Răzvan Simion/ Sursa foto: Captură video

Emisiunea pe care o prezintă cei doi se filmează într-un platou nou, astfel că a fost nevoie ca vedetele Antena 1 să facă o serie de repetiții. Și aici, a avut loc un moment în care Răzvan Simion l-a enervat pe colegul său, dar și pe regizorul emisiunii Octavian Păscuț, poreclit Mistrețu’.

Citește și: DANI OȚIL A PETRECUT O SEARĂ ROMANTICĂ CU O TÂNĂRĂ DE LA MEDICINĂ. AVENTURA L-A ADUS, ÎNSĂ, ÎNTR-O SITUAȚIE NEAȘTEPTATĂ

„Noi suntem aceeași de ani de zile. Nu mai zic în cuvinte ce vreau, cer pe scurt, ca în familie. Așa e la noi. I-a zis Răzvan lui Mistrețu’: «Nu știu, aici nu mai vreau ca în studio-ul ăla vechi, aș vrea o voltă». Mistrețu’ a deschis casca mea și a zis: «Bă, zi să nu cobor până la el să îl înjur față în față. Ce vrea, mă, ăsta? Întreabă operatorii dacă știu ce e aia». Operatorii sunt cu școală. Nu au știut ce e o voltă. Răzvan a zis: «Nu știu, aș vrea o voltă» și a plecat. Am rămas eu cu operatorii și toată lumea s-a gândit să caute volta. Avem Kaufland în apropiere și ne-am dus să căutăm o voltă.”, a adăugat Dani Oțil.

dani si razvan
Răzvan Simion și Dani Oțil în emisiune/ Sursa foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *