April 14, 2024

După prima lună din noul an chinezesc, cinci zodii încep să se bucure de binecuvântările aduse de învățăturile Dragonului de Lemn, iar înțelepciunea acestor influențe este esențială pentru cei care doresc să atragă norocul în viața lor. Pregătirea și învățarea sunt elemente de bază pentru a putea profita de oportunități și pentru a naviga cu succes prin provocările pe care le aduce acest ciclu chinezesc. Înțelepții din Orientul Îndepărtat ne sfătuiesc să fim deschiși și receptivi la schimbare, să învățăm din înțelepciunea zodiilor și să ne pregătim pentru a valorifica la maximum potențialul acestui an.

Acum, să ne concentrăm pe cele cinci zodii chinezești care vor fi cele mai norocoase în Anul Chinezesc al Dragonului de Lemn 2024.

Mistreț

Norocul seminței

Mistrețule, norocul tău în Anul Nou Lunar 2024 este de tipul „seminței”. Orice începi în acest an va fi binecuvântat. Începutul fericit te va ajuta să mergi mai departe chiar și dincolo de 2024. Nu-ți pune la îndoială deciziile! Pentru unii dintre voi, această „sămânță” se referă literalmente la runde de investiții pentru afacerea ta. Așa că fii atent și prinde-le!

Viața ta romantică este, de asemenea, evidențiată aici ca beneficiară a acestui noroc bun. Deci, nu te mira dacă dintr-o dată întâlnești sufletul tău pereche sau devii logodit. De fapt, toate nunțile vor fi prospere și favorabile pentru tine în acest an. Dacă vrei să amplifici acest noroc, îmbracă-te cu grijă!

Horoscop special: Eclipsa de Lună din 25 martie, punct de cotitură pentru 6 zodii. Viața lor se va schimba radical

Șarpe

Planuri norocoase, rezultate norocoase

Șarpe, norocul tău în Anul Dragonului de Lemn este puternic într-un mod unic. Te va ajuta să faci planuri solide și să le pui în aplicare cu o precizie absolută. Deci nu-ți pune la îndoială deciziile în zonele vieții în care aceasta este o strategie testată și sigură, cum ar fi educația, cariera, afacerile și altele. Cu cât te bazezi mai mult pe partea ta șireată și ești neabătut în aceasta, cu atât norocul tău va fi mai puternic. Asigură-te doar că îți păstrezi secretele aproape de tine până când planurile tale sunt puse în aplicare! Altfel, ai putea atrage în mod inadvertent energie negativă. Dacă simți nevoia, poartă un pandantiv cu ametist pentru a te ajuta să rămâi fidel scopului tău și să nu clachezi.

Șobolan

Norocul determinării

Șobolane, norocul tău în Anul Nou Lunar 2024 este legat de munca grea și de o atitudine de nesupunere. Atât timp cât ai încredere în tine și în visele tale, destinul va fi vântul de sub aripi care te va ajuta să treci cu grație peste toate furtunile. Când Soarele răsare de după nori, îți vei da seama că norocul bun nu ne zâmbește întotdeauna ca o lovitură de noroc. Uneori, ne binecuvântează cu capacitatea de a cuceri tronul și de a deveni regele (sau regina) Dragonului.

Muzica este, de asemenea, evidențiată pentru tine ca sursă de noroc. Așa că, fii atent la piesele aleatorii cu care te întâlnești și la versurile cu care rezonanțezi. Piesele instrumentale vor avea, de asemenea, un impact puternic asupra ta în acest an. Deci, dacă observi o piesă care te influențează pozitiv, salvează-o în playlist.

Zodiile care se hrănesc cu sufletele altora. Trăiesc din nefericirea celor din jur. Horoscopul vampirilor emoționali

Bivol

Norocul iubirii

Bivol, vei avea noroc în dragoste în Anul Dragonului de Lemn. Unii dintre voi vor trece și printr-un puternic moment de strălucire, făcându-vă mai atractivi decât de obicei, scrie SfatulParintilor. Dacă ești singur, aceasta este o veste minunată pentru tine. Potențialii parteneri vor veni direct la ușa ta. Dacă ești deja într-o relație, acest noroc îți va aduce amintiri frumoase și surprize pe tot parcursul anului în timp ce interacționezi cu partenerul tău de viață.

Dacă simți nevoia, creează o carte de amintiri pentru călătoria ta romantică în 2024. Poți să o numești „Poveste de dragoste 2024” sau ceva similar. Apoi, fii creativ pe măsură ce umpli paginile. Poți chiar să îți scrii speranțele și visele romantice pentru a le manifesta în viața ta!

Cocoș

Noroc stabil

Cocoșule, norocul tău în Anul Nou Lunar 2024 are o calitate stabilă și solidă. Acesta îți va afecta viața pe tot parcursul anului în moduri mari și mici, dar în principal mici. Acest lucru va crea un efect de cascadă pe măsură ce lunile trec și îți va permite să construiești pe norocul tău și să atragi și mai multă bunăstare către tine.

Introdu o rutină de liniștire în viața ta de zi cu zi în acest an dacă te simți chemat(ă). Te va ajuta să profiți de oportunitățile pe care norocul ți le aduce și să fii conștient de binecuvântările mici din jurul tău. Poți chiar să direcționezi această putere în ritualuri verzi de manifestare care se bazează pe plante și semințe ca ingrediente.

Horoscopul zilei, miercuri, 27 martie. Astrele împărtășesc generos energii pozitive. Cei cu o muncă vizionară și creativă vor da lovitura

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *