April 25, 2024

În perioada 22 martie – 30 aprilie, vom explora vastul ocean, căutând o perspectivă proaspătă care rezonază cu aspirațiile noastre pe măsură ce Marte călătorește prin atmosfera Peștilor.

În timpul tranzitului lui Marte prin Pești, există o creștere a motivației de a ieși din zonele noastre de confort și de a accesa potențialul nostru creativ. Deși Marte poate manifesta asertivitate, persoanele născute sub semnul zodiacal Pești preferă adesea să evite conflictele. În timpul când Marte este în Pești, există un sentiment de a fi războinici pașnici, navigând grațios prin provocările vieții. Suntem inspirați să îmbrățișăm ritmul natural al vieții și să profităm de fiecare oportunitate care ne apare în cale. Cu toate acestea, atunci când apare conflictul, avem tendința să ne distanțăm în efortul de a evita negativitatea.

Horoscop special: A doua jumătate din martie vine cu noroc în dragoste pentru 3 zodii. Va fi momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele

Când Marte și Peștii se întâlnesc, apare o anumită dinamică – un dans subtil al evitării confruntărilor directe și menținerea lucrurilor într-o atmosferă liniștită. Cu toate acestea, acest lucru poate indica subtil altora când greșesc. Persoanele născute sub semnul Peștilor, cu natura lor adaptabilă și sensibilitatea crescută, pot exhiba uneori o tendință de a-și exercita controlul asupra afacerilor personale. În circumstanțe mai puțin favorabile, Marte în Pești ar putea manifesta o tendință către comportament autoritar, determinat de dorința de a păstra puterea.

Gemeni

Marte în Pești în casa ta carierei

Când vine vorba de cariera ta, ai trecut deja printr-o perioadă grozavă de tranziție, deoarece Saturn se află în Pești din martie 2023. Deși asta a servit ca un memento să lucrezi pentru ceea ce îți dorești, a simțit că inspirația și bucuria în acest domeniu al vieții tale ar fi fost la minimum. Acum, pe măsură ce lucrezi cu Marte, Saturn și Venus, toate în Pești, vei descoperi partea ascunsă a ceea ce ești menit să faci.

Energia Peștilor te ajută să te motivezi să-ți urmezi visele în timp ce beneficiezi pe alții din viața ta profesională. În același timp, începutul Sezonului Berbec iti permite să profiti la maximum de noile începuturi. Te motivează să iei ceea ce ai învățat în ultimul an și să începi să iei decizii importante în carieră sau în traseul tău educațional.

Zodiile care au fost înzestrate cu puteri paranormale. Horoscopul magicienilor

Rac

Marte în Pești în sectorul tău de noroc

Fiecare tranzit de la începutul anului ți-a reamintit că energia este complet diferită și că ești ghidat să îmbrățișezi noi începuturi în viața ta. Deși ar putea fi greu să ai încredere că poți lăsa cu adevărat trecutul în urmă, este o alegere conștientă pe care trebuie să o faci. Energia Peștilor îți conduce casa norocului. Cu Marte care te ajută să acționezi, este o rețetă pentru succes.

Deși Marte tinde să se miște diferit în Pești, ca semn de apă, ar trebui să te simți mai în largul tău cu punctele de control emoționale pe care le oferă acest tranzit. Norocul pe care ți-l dorești este aici, dar pentru a-l primi pe deplin, trebuie să te asiguri că alegi ceea ce rezonează cel mai mult cu sufletul tău. Va deveni mai ușor pe măsură ce lasi trecutul în urmă, mai ales pe măsură ce vei deveni mai încrezător în această nouă cale.

Balanță

Marte în Pești în casa ta determinării

Există o energie interesantă în această săptămână pentru tine, înainte de Eclipsa ta din 25 și pe măsură ce Marte se transformă în Pești. Marte este planeta determinării, dar în Pești, tinde să-i pese mai mult de împlinirea emoțională decât de sursele externe de validare sau succes. În timp ce alții se pot lupta cu această schimbare, în această zonă a diagramei tale, vei găsi un beneficiu, deoarece te ajută să te prioritizezi și să înțelegi de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi cel mai bun sine.

Deși eclipsa ta de Lună din Balanță este încă la o săptămână, este important să începi să fii atent la sincronicități, semne și evenimente din viața ta. Aminteste-ti că, acordând prioritate nevoilor tale și îngrijindu-te de tine, vei putea profita mai bine de momentele de creștere pe măsură ce îți ies în cale.

Zodiile care nu știu să accepte complimente. Nu le vine să creadă când aud lucruri frumoase despre ele

Săgetător

Marte în Pești în casa ta de creștere

Săptămâna aceasta, ai câteva oportunități frumoase de învățare și dezvoltare care te pot ajuta să avansezi cu planurile de viitor. Peștii guvernează partea din viața ta care conține teme de vindecare, casă și familie. Ai decis să devii mai serios în ceea ce privește viața ta și să decizi cu adevărat unde vrei să fii. Achiziționarea unei case sau relocarea poate fi la orizont. Cu energia Peștilor în această săptămână, vei putea face niște pași majori.

Energia Berbecului îți luminează în prezent sectorul angajamentului romantic, visele din copilărie și aspectele familiei. În același timp, energia Peștilor te împinge să acționezi pentru a crea casa și viața de care ai avut întotdeauna nevoie. Acest lucru nu are nimic de-a face cu cariera ta, ci cu însămânțarea semințelor pentru rădăcini mai adânci în viața ta personală. Asigura-te că examinezi cu atenție orice contract de închiriere sau de cumpărare și planifica-ti bugetul. Acorda atenție acestor detalii minuscule și vei putea obține un succes mai mare.

Capricorn

Marte în Pești în sectorul tău de comunicare

Ca Capricorn, unul dintre cele mai provocatoare aspecte ale vieții tinde să fie deschiderea față de ceilalți și vulnerabil la sentimentele și visele tale. Deși s-ar putea să observi acest lucru mai mult în viața ta personală, asta nu înseamnă că nu este nici un factor în viața ta profesională. Dar Marte în Pești schimbă toate acestea. Marte iti guvernează unitatea și ceea ce esti motivat să faci sau să vorbesti. În Pești, nu numai că este mai mult despre sentimentele tale emoționale, dar evidențiază nevoia de conversații importante.

Încerci să petreci un moment gândindu-te dacă esti pe deplin sincer cu ceilalți din viața ta despre ceea ce ai nevoie, doresti sprijinul care te poate ajuta să iti atingi obiectivele. Prin acordarea cu adevărat la spațiul de vulnerabilitate radicală, poți simți o mai mare încredere în a vorbi despre modul în care ai nevoie de alții să apară în viața ta, ceea ce te va ajuta să atragi mai multe oportunități în viața ta.

Horoscopul săptămânii 25 – 31 martie. Astrele schimbă dinamica din relațiile interumane. Patru zodii vor câștiga noi prietenii

Vărsător

Marte în Pești în casa ta a bogăției

Energia Peștilor stăpânește asupra casei tale de bogăție și finanțe, ajutând să atragi atenția către mai mult din abundența materială pe care vrei să o creezi. Având în vedere că Marte te ajută să devii mai motivat și mai hotărât să ai o bogăție financiară și o securitate mai mare, acesta este un moment uimitor pentru a lucra cu un planificator financiar, a trece peste vechile datorii sau a crește prețul a ceea ce valorează abilitățile tale.

Banii sunt doar o tranzacție energetică care te ajută să te simți ca și cum ai fi compensat în mod corect pentru ceea ce oferi sau extindeți altora. Pe măsură ce Marte se mută în Pești, accentul se va muta pe crearea și creșterea bogăției tale. Poate însemna că este timpul să ceri o mărire de salariu sau să cauti o carieră complet diferită, dar trebuie să iti amintesti că meriti bogăția și prestigiul pe care le cauti.

Pești

Marte în Pești în sectorul tău al adevărului

Deși sezonul Berbec începe săptămâna aceasta, energia Peștilor este încă destul de puternică și este pe cale să primească un impuls pe măsură ce Marte se deplasează în apele sale de adevăr. Marte în semnul tău te va ajuta să înțelegi ce vrei cu adevărat și să depășești orice îndoieli sau blocaje cu privire la avansarea, scrie SfatulParintilor. Înțelegi direcția în care trebuie să te muți. Acum, pe măsură ce Marte se mută în Pești, te va ajuta să-ți găsești curajul să-ți urmezi toate visele.

Combinația de energie Berbec și Pești aduce un plus de încredere în viața ta, primind confirmarea că tot ceea ce acționezi acum va ajuta la atragerea succesului financiar de care ai nevoie. Promisiunea bogăției și faimei este aici, dar pentru a profita la maximum de oportunitățile din viața ta, va trebui să-ți îmbrățișezi adevărul interior, astfel încât să poți merge mai departe cu proiectele și ideile care au fost puse în inima ta cu un motiv.

Horoscopul dragostei, săptămâna 25 – 31 martie. Ajutor de la Venus, care nu lasă relațiile să se destrame. Trei zodii vor trăi clipe de pasiune intensă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *