July 21, 2024

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ai pe cineva, vei avea parte de un început de aprilie bun când vine vorba de dragoste. În ciuda diferențelor dintre tine și partener/ă, vă veți înțelege de minune în dormitor.Vor exista unele dezacorduri în familie, dar lucrurile se vor liniști și vei obține armonia mult dorită.Dacă ești singur/ă, vei cunoaște oameni care sunt populari în cercurile lor sociale. Șansele ca o prietenie să se transforme într-o legătură romantică sunt destul de mici.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest început de aprilie te vei bucura de multă pasiune în cuplu. Ultima parte a lunii, însă, atmosfera se va strica. Fii atent/ă la orgoliu, nu-l confunda cu stima de sine!A doua jumătate a lunii ar putea înregistra unele dezacorduri cu membrii mai în vârstă din familie. Diferențele de mentalitate sunt normale. Încearcă să rezolvi problemele pe cale amiabilă.Dacă ești singur/ă, vei fi pus/ă pe distracție, fără dorința de a te implica în ceva stabil sau serios. Profită de singurătatea ta. Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple, așa că bucură-te din plin de această fază a vieții tale. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te vei bucura de momente fericite alături de partenerul/a de viață în această lună. Presiunile profesionale se vor reduce și, astfel, vei avea mai mult timp pentru dragoste.Legăturile de familie vor fi bune în a doua jumătate a lunii, dar începutul ar putea fi aspru.Dacă ești singur/ă, ai noroc, deoarece probabil vei găsi pe cineva special și conexiunea se va crea imediat.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Te vei bucura de o prietenie bună cu partenerul/a de viață luna aceasta, dar sfatul astrelor este de a depune eforturi pentru a adăuga pasiune în relația voastră. Concentrați-vă pe intimitate pentru a vă îmbunătăți relația.Îți vei face mulți prieteni noi și vei fi sociabil/ă. S-ar putea să cunoști pe cineva la locul de muncă, iar relația voastră să prospere.Dacă ești într-o relație de mult timp, vei fi dispus/ă să spui DA.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei începe luna cu mici certuri care vor tulbura atmosfera din cuplu. Cu toate acestea, cu ceva efort, îți vei putea stabiliza relația. A doua jumătate a lunii îți va aduce pace și armonie.Cineva mai în vârstă din familie s-ar putea să țină ranchiună și să fie mai distant față de tine.Dacă ești singur/ă, s-ar putea să nu te simți grozav luna aceasta. Trebuie să faci tu primul pas spre schimbare și să înveți din greșelile tale pentru a obține stabilitate în relații.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta trebui să te concentrezi pe a rămâne calm/ă și relaxat/ă. Ai grijă de relația ta! Este posibil să existe o oarecare diferență de opinii cu partenerul/a de viață în prima jumătate a lunii. Acestea vor dispărea pe măsură ce luna trece și intimitatea dintre voi va crește.Este un moment bun să ai un copil dacă îți dorești acest lucru.Dacă ești singur/ă, te vei bucura să socializezi și să cunoști oameni noi. S-ar putea să ai multe opțiuni și să nu te poți concentra asupra unei singure persoane. Nu te grăbi! 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie să depui eforturi pentru a menține un echilibru în relația ta luna aceasta. S-ar putea să fii nevoit/ă să stabilești noi reguli cu partenerul/a de viață. Dacă ești logodit/ă, nu ești sigur/ă că vrei să te căsătorești și ai nevoie de mai mult timp pentru a te decide.De asemenea, va trebui să fii diplomatic/ă față de familia ta și să-ți filtrezi cuvintele pentru ca nu cumva să rănească și să-i supere pe cei dragi. Copiii vor fi o sursă de bucurie.Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în primele două săptămâni, pentru că vei atrage la maximum sexul opus.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Începutul lunii aprilie va veni cu câteva probleme pe plan amoros, iar motivul principal al discordiei va fi ego-ul exagerat. Chiar și așa, acest factor nu va provoca daune permanente în relația ta.Ego-ul este o călătorie către nicăieri și nu poate coexista cu dragostea. Ține cont de acest lucru atunci când simți că te îndrepți pe drumul greșit.Dacă ești singur/ă, trebuie să fii cu picioarele pe pământ și sensibil/ă. Fii sincer/ă și deschis/ă cu tot ceea ce comunici. Pentru ca relațiile să dureze, rădăcina trebuie să fie puternică.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, s-ar putea să nu începi luna prea bine. S-ar putea să ai niște neplăceri cu partenerul/a de viață, dar pe măsură ce luna trece, problemele se vor rezolva, dar nu fără eforturi. Sfârșitul lunii va aduce pace și armonie. Fă ceva pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală!Este un moment bun pentru cupluri să aibă un copil.Dacă ești singur/ă, ai lipici la sexul opus, iar spre sfârșitul lunii, s-ar putea să începi o relație specială cu cineva.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Vei avea parte de armonie cu partenerul/a de viață luna aceasta. Dar, pentru asta, e nevoie de răbdare și eforturi. Sfatul astrelor este să lucrezi spre o mai bună înțelegere și intimitate.Legăturile familiale vor fi plăcute și te vei bucura foarte mult cu grupul tău de prieteni.Dacă ești singur/ă, vei socializa mult cu sexul opus. S-ar putea să reușești să te apropii de cineva special și să începi o relație permanentă. Una peste alta, te vei bucura de viață la maximum. 

Horoscop pentru ziua de 31 martie – Ce zodii suferă cel mai tare după trecerea la ora de varăVărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Înțelegerea dintre tine și persoana iubită este din ce în ce mai mare. Siguranța pe care o simți cu privire la relația ta nu a fost niciodată la nivelul de acum.Legăturile de familie vor fi sigure și stabile. Acordă o atenție deosebită copiilor. Ar putea avea nevoie de îngrijire și înțelegere suplimentară.Dacă ești singur/ă, este posibil să îți întâlnești alesul/aleasa inimii. Te vei îndrăgosti profund și vei fi dispus/ă să te căsătorești oricând.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Viața ta de cuplu va fi destul de monotonă luna aceasta. Nimic interesant și nimic greșit, dar va depinde de tine să depui eforturi suplimentare pentru a-ți îmbunătăți relația cu dragostea, grija și intimitatea.Fă-ți viața mai interesantă și vibrantă!Dacă ești singur/ă, vei găsi persoana potrivită și relația voastră va crește și va înflori. Aceasta ar putea duce la căsătorie în curând.

Sursă text: Eva.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *