April 14, 2024

Pe de altă parte, alte planete intervin în jocul dragostei. Iritabilitatea și frustrările își fac loc în relațiile zodiilor încă din prima zi a săptămânii, când Mercur își începe retrogradarea în Berbec. Fiecare partener va dori să conducă, așa că cei implicați într-un cuplu se vor duela pentru supremație, iar neînțelegerile îi vor îndepărta destul de tare.

Din fericire, nu toată săptămâna va fi marcată de tensiuni, căci intrarea lui Mercur în retrogradare nu este singurul eveniment astral important. Pe 3 aprilie, când Venus în Pești formează o conjuncție cu Neptun în Pești, empatia va crește și jumătățile din cuplu se vor susține una pe alta, chiar dacă sunt tulburate din cauza întâmplărilor precedente.

Pe data de 5, planeta iubirii se mută în Berbec, moment în care dragostea va crește în intensitate și nativii se vor bucura de noi capitole ale poveștilor de iubire pe care le trăiesc. A doua zi, pe 6 aprilie, Venus în Berbec formează un sextil cu Pluto în Vărsător, făcând toate semnele zodiacale să își ia relațiile în serios. Asta înseamnă că îndrăgostiții vor contura inclusiv planuri de viitor, pentru că inimile lor se vor înmuia în fața emoțiilor puternice. Până și cea mai rebelă zodie, cunoscută drept bestia zodiacului, își va da frâu liber sentimentelor în acest sfârșit de săptămână magic.

Zodiile care se hrănesc cu sufletele altora. Trăiesc din nefericirea celor din jur. Horoscopul vampirilor emoționali

Berbec 

Schimbările din viața amoroasă te vor face să te simți mai bine în pielea ta. Deși problemele de comunicare se intensifică din cauza lui Mercur retrograd, vei găsi puterea de care ai nevoie pentru a înțelege ce simte partenerul/a.

Taur 

Este foarte posibil ca în aceste zile să permiți cuiva să facă pași spre inima ta. Dacă ai deschiderea necesară, poți fi parte din debutul unei povești savuroase de iubire. Important este să nu îți pui un scut în față și să nu îți ascunzi sentimentele.

Gemeni 

Ai parte de o săptămână plină de romantism, chiar dacă ai fi vrut să te axezi cu seriozitate pe planul profesional. Responsabilitățile de la serviciu mai pot aștepta când persoana iubită declară cu pasiune că ar vrea să petreacă mai mult timp în compania ta.

Horoscop chinezesc: Cinci zodii vor fi lovite de noroc după prima lună din puternicul an al Dragonului de Lemn

Rac 

Astrele îți recomandă să fii precaut/ă când vine vorba de relații și să nu te aventurezi într-o legătură cu un om care nu îți inspiră încredere. Să nu crezi că îl vei cunoaște pe parcurs, este important să creeze un climat de siguranță încă de la primele interacțiuni.

Leu 

O să te bucuri ca un copil în intervalul 1 – 7 aprilie, mai ales după ce vei realiza că iubirea dintre tine și partener/ă crește. Emoțiile se intensifică pe măsură ce treceți prin tot felul de situații neprevăzute împreună. O să te distrezi, chiar dacă la început îți va fi teamă să spui ce gândești în prezența sufletului pereche.

Fecioară 

Coincidențele plăcute îți vor face zilele mai frumoase și te vor ajuta să te bucuri de viață. Chiar dacă nu credeai că te mai poți îndrăgosti, această săptămână îți va demonstra că totul este posibil în orice moment.

Horoscop special: Mercur intră în retrograd din 1 aprilie și aduce haos în lumea astrelor. La ce trebuie să fie atente zodiile

Balanță 

S-ar putea să ai parte de o surpriză uriașă în plan amoros, așa că pregătește-te de emoții intense și unice. Fiorii iubirii te vor schimba radical în următoarele zile, ceea ce înseamnă că există șanse să îți schimbi inclusiv statutul relațional.

Scorpion 

Nu-ți fie teamă să îi spui jumătății tale de ce ai rețineri când vine vorba de planurile de viitor pe care el/ea vrea să le implementați, scrie DivaHair. Trebuie să fii pregătit/ă pentru discuții mai aprinse și pentru neînțelegeri, dar nu te gândi că toată săptămâna ta va fi marcată de neplăceri. Vor exista doar câteva episoade.

Săgetător 

Veștile pe care le primești în această perioadă te vor neliniști teribil. Doar persoana iubită îți poate îmbunătăți starea de spirit, așa că trebuie să lași romantismul să te transpună în alte lumi, în care ghinioanele te pot ocoli.

Horoscopul banilor pentru luna aprilie. Oportunități financiare neașteptate. Trei zodii vor fi pe cai mari

Capricorn 

O să tot apară probleme în relația ta și chiar te vei strădui să ții neînțelegerile la distanță. Acest fapt îți va consuma multă energie, dar vei reuși să rămâi optimist/ă și să îți iubești partenerul/a la fel de tare.

Vărsător 

S-ar putea să simți că nu primești de la sufletul pereche atenția pe care ți-o dorești. Ca să eviți dramele inutile, ai putea să îi spui că ai nevoie de mai multă afecțiune. Dacă aștepți să își dea seama singur/ă, ai putea acumula frustrări serioase.

Pești 

Deși te vei simți extrem de neliniștit/ă în aceste zile, vei reuși să te concentrezi pe relația ta amoroasă și pe nevoile partenerului/ei. Încearcă să nu îi transmiți și lui/ei din stările tale, mai ales dacă te gândești la viitorul vostru comun.

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie. Mercur retrograd aduce haos în viața de zi cu zi. Cinci zodii vor găsi puterea de a depăși situațiile dificile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *