April 14, 2024

Odată cu debutul săptămânii sub influența primei Eclipsă de Lună, se anunță o perioadă potrivită pentru introspecție, regândirea relațiilor și consolidarea legăturilor importante. Zodiile vor fi îndemnate să își exprime sentimentele și să se deschidă către cei care le sunt alături cu sinceritate și încredere. Este o vreme favorabilă pentru a elimina toxinele emoționale din viața lor și pentru a investi timp și efort în construirea unei conexiuni autentice cu cei din jur. Săptămâna promite să aducă luminița în relațiile interumane, atât în plan personal, cât și profesional, oferindu-le zodiilor oportunitatea de a-și deschide inima și de a primi cu brațele deschise susținerea și iubirea celor dragi.

Zodiile cărora le place să fie în centrul atenției. Ar da orice pentru celebritate

Începând cu data de 26, nativii vor observa că orice mic factor perturbator îi va distrage de la lucrurile cu adevărat importante. Concentrarea va dispărea din cauza opoziției dintre Luna în Balanță și Mercur în Berbec.

Toate problemele din lume par să se rezolve pe data de 27, când Luna se mută în Scorpion, aducând răbdare și determinare pentru găsirea unor soluții pe termen lung. Apoi, pe 28 martie, Venus în Pești formează un sextil cu Uranus în Taur, moment în care toate semnele din zodiac vor deveni flexibile în fața schimbării. Chiar și tu, oricât de speriat/ă ai fi de necunoscut, vei vedea că ți se va părea interesant să treci prin lucruri noi.

Ultimele zile ale săptămânii sunt marcate de energiile Lunii care ajunge în Săgetător și oferă claritate tuturor. Dacă anumitor nativi le-a fost greu să ia anumite decizii în trecut, de acum vor privi totul cu mai multă încredere.

Zodiile care nu știu să accepte complimente. Nu le vine să creadă când aud lucruri frumoase despre ele

Berbec  

În aceste zile vei scoate din buzunar mai mulți bani decât ai plănuit, dar te vei bucura enorm de achizițiile făcute. Chiar dacă o să îți dai bugetul peste cap, nu îți va părea rău deloc. Eclipsa de Lună te va ajuta să îți dai seama că trebuie să te prețuiești mai mult și să te gândești și la tine din când în când.

Taur  

În această săptămână, vei lua prima pauză adevărată după mult timp. Evenimentele astrale din intervalul 25 – 31 martie te vor ajuta să înțelegi că trebuie să o iei de la capăt cu forțe proaspete și fără stres.

Gemeni 

La începutul săptămânii, vei privi Luna cu nostalgie și te vei gândi la trecut. Ești încă în căutarea sinelui și nu știi care îți este drumul, așa că vei avea câteva zile în care vei încerca să te înțelegi. Nu îți va fi deloc ușor, dar te vei adapta în fața schimbărilor care te iau prin surprindere.

Zodiile care au fost înzestrate cu puteri paranormale. Horoscopul magicienilor

Rac 

Simți că oamenii din jurul tău nu îți oferă ce meriți, așa că te vei concentra pe schimbarea dinamicii din relații. Energiile Luni Pline combinate cu ale eclipsei te vor ajuta să înțelegi cum trebuie să începi discuțiile în care îți exprimi nemulțumirile.

Leu 

La începutul acestei perioade vei fi tare nemulțumit/ă de persoanele din familie, care par să nu contribuie deloc la treburile casnice. Dacă ai obosit să faci totul în locul lor, îi poți invita la o convorbire sinceră, în care să stabiliți anumite limite. Eclipsa te ajută să faci schimbări sănătoase în viața ta.

Fecioară

Problemele financiare nu îți dau pace nici în această săptămână, însă ai ocazia să uiți de ele și să te concentrezi pe lucruri mai importante. O excursie neplanificată te-ar putea ajuta să scapi de stres și să te relaxezi, așa cum meriți. Nu refuza o invitație spontană și bucură-te că ai ocazia să ieși din rutină.

Horoscop special: A doua jumătate din martie vine cu noroc în dragoste pentru 3 zodii. Va fi momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele

Balanță 

S-ar putea să simți un dezechilibru în relațiile cu oamenii din jur și să realizezi că mulți dintre ei te tratează nedrept. Oricât de greu ți-ar fi să rupi legăturile toxice, trebuie să o faci pentru binele tău. Aceasta este săptămâna eliberării.

Scorpion 

Nu este exclus să stai departe de oamenii dragi, fiindcă vrei să te convingi dacă ei îți merită sau nu prietenia, scriu astrologii. Ai cam obosit să te agăți de persoane care par să nu facă eforturi pentru a rămâne în viața ta, iar în aceste zile îți vei face ordine în viață.

Săgetător 

O să faci o investiție serioasă pentru casă, care îți va ușura foarte tare munca. Toată săptămâna vei fi bucuros/oasă că ai reușit să câștigi timp pentru tine și vei profita din plin de el. Energiile astrale te vor ajuta să îți oferi mai multă grijă și respect.

Horoscop chinezesc: Cunoaște-ți numerele norocoase și mai puțin norocoase în funcție de zodia ta

Capricorn  

Câteva schimbări de la locul de muncă te vor da complet peste cap, însă vei reuși să rămâi pe linia de plutire. Ai ambiția necesară pentru a face față situațiilor stresante și trebuie doar să îți cultivi răbdarea. Aceasta este lecția pe care o înveți în săptămâna 25 – 31 martie.

Vărsător

În aceste zile, reușești să îți faci viața mai ușoară. O să ții la distanță toți factorii de stres și o să profiți de liniștea din jur. La finalul săptămânii, vei putea spune cu mândrie că te-ai odihnit și că ai scăpat de anxietatea care îți dădea mari bătăi de cap.

Pești  

O lungă perioadă le-ai permis altora să ia decizii în numele tău, însă acum îți vei da seama că ai comis o greșeală. O să te străduiești să îndrepți lucrurile și să îți construiești viața mult visată, fără să mai ții cont de cei din jur.

Horoscop special: Începe zodia Berbecului 2024, iar în acest an astrele sunt puse pe fapte mari. Cum se va schimba viața zodiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *