April 19, 2024

Tot acum, se produce un trigon între Luna în Scorpion și Marte în Pești, care va susține zodiile să proiecteze energie bună în jur. E indicat să muncești asiduu acum, căci și productivitatea e la cote ridicate.

Berbec

Ebine mâine să te concentrezi cu precădere pe muncă vizionară și creativă, atrag atenția astrele. Șansele să excelezi la activități care presupun rutină sau concentrare sunt ca și inexistente acum. Pe de altă parte, dacă accepți dorința minții tale de a rătăci în tărâmuri fabuloase ale imaginației și de a lua o pauză de la cotidian, răsplata va fi fabuloasă.

Taur

Zodia ta are șansa mâine să primească o ofertă extraordinară de colaborare. Dar în primul rând e indicat să fii perfect conștient/ă de obiectivele tale și mai ales de specificul lor. Cu cât ești mai clar/ă și mai concis/ă cu privire la ce dorești să obții, cu atât oportunitatea de a te întâlni cu persoanele potrivite e mai ridicată.

Gemeni

Fiind o zodie de aer, e de la sine înțeles că ai obiective. Și acestea nu sunt deloc puține. Însă, pe de altă parte, te și lași adesea ușor de distras, și ești mai bun/ă la a formula noi ținte decât la a aduna concentrarea ca să le duci la final. Pe această parte ar trebui să lucrezi mâine, când va fi mai ușor să urmărești cu dedicare ce ți-ai propus.

Noul an astrologic a început din 20 martie 2024. Schimbări cruciale pentru zodii odată cu debutul sezonului Berbecului

Rac

E imposibil să mai vezi partea goală a paharului; ai luat ochelarii cu rame roz și nu observi decât abundența și deplinătatea. Ești la un happy hour universal în care astrele toarnă cu generozitate în acel pahar odinioară pe jumătate secătuit. Profită de această conjunctură ca să îți însemnezi undeva obiectivele pentru următoarele luni. Te va ajuta să le vezi negru pe alb.

Leu

Nu contează dacă abia ai început să stabilești bugete sau dacă ești as în finanțe, poți crește mâine uluitor de mult din acest punct de vedere. Tot ce trebuie să faci e să stabilești o întâlnire cu un expert care îți poate da un sfat de milioane, cel mai probabil legat de investiții și de modalitatea în care poți să îți asiguri o doză mai ridicată de confort financiar.

Fecioară

În loc să te îndopi cu pilula amară a amărăciunii și să riști epuizarea pentru că preferi să faci totul singur/ă, mai bine ți-ai înghiți mândria. Cere ajutorul cuiva atunci când ai mai mare nevoie de el, nu te speti în tăcere, ca să nu deranjezi. Ia-o și altfel: astfel dai șansa karmică celor din jur să își plătească datoria către Univers pentru binele primit.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Iubirea va cuprinde și inimile zodiilor care fug de sentimente

Balanță

Dacă până acum singurul lucru pe care nu l-ai amânat era… amânarea, o să adori acest context astrologic atât de încărcat energetic de către veselul și ambițiosul Marte în Pești. Domeniul în care trebuie să faci schimbări e sănătatea. Te-ai achitat tu de sarcini și mai grele de atât, o să îți fie ușor să instaurezi acel obicei care să îți dea o mai bună stare fizică sau psihică.

Scorpion

Deloc nu o să te împaci cu numerele, cu sarcinile repetitive sau cu plictiseala dată de activități care s-au certat cu creativitatea. Pe de altă parte, să îți lași imaginația la „butoane” îți va ridica moralul, spun astrologii. Achită-te în cel mai scurt timp de tot ce e urgent și continuă apoi cu ce aduce bucurie sufletului tău. Poți continua un proiect început mai demult.

Săgetător

E nevoie de doi ca să dansezi un tango, și tot de doi ca să repari o relație. E lăudabilă intenția ta de a face pace cu o rudă de care te îndepărtaseși sau cu un rival, dar dacă respectiva persoană stârnește furtuni în tine cu aceleași comentarii nepotrivite sau malițioase sau cu atitudinea ta neplăcută, atunci mai degrabă vei suferi. Reanalizează-ți hotărârile, chiar și pe acelea ce păreau bune.

Horoscop special: Eclipsa de Lună din 25 martie, punct de cotitură pentru 6 zodii. Viața lor se va schimba radical

Capricorn

Ești dependent/ă de tehnologie? Poate că răspunsul e un răsunător „nu”, dar nu ar strica inclusiv în acest caz să faci un mic test. Propune-ți să nu mai accesezi nici internetul, nici rețelele sociale pentru o zi întreagă sau măcar pentru 8 ore. Dacă la jumătatea acestui interval deja simți cum te iau transpirațiile, e cazul de un detox.

Vărsător

Horoscopul de mâine te învață să te concentrezi numai pe acele obiective tangibile într-un timp scurt. Ai pasiune proprie și motivație de la Marte, nu le pierde visând la „cai verzi pe pereți”. Atunci când aduci împreună aceste ingrediente și le asociezi cu un plan bine gândit, rezultatele vor fi pur și simplu fenomenale.

Pești

Marte în zodia ta, în trigon cu Luna în Scorpion, e prilejul esențial pentru a impune un proiect personal. Desigur că trebui să te achiți de sarcinile tale, să bifezi termenii limită și să îți onorezi promisiunile, dar, de câte ori ai șansa, vorbește despre ce te pasionează. Cât timp înțelegi că și ceilalți au obiectivele lor și nu te transformi într-o divă, ai toate motivele să te prioritizezi.

Zodiile care se hrănesc cu sufletele altora. Trăiesc din nefericirea celor din jur. Horoscopul vampirilor emoționali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *