April 14, 2024

Internetul s-a împărțit rapid în două tabere: unii susțin cu tărie că este vorba despre un iepure, și aduc ca argumente faptul că urechile alungite și poziția capului indică fără doar și poate această varianta.

Pe de altă parte, cealaltă tabără a argumentat că, din contră, este o cioară, bazându-se pe forma ciocului și pe alte caracteristici distincte ale acesteia.

Ana Maria Păcuraru dă tonul în politica internă și internațională, din fruntea Departamentului Externe. Emisiunea “Raport de Zi revine”, din 25 martie, la Realitatea PLUS

“Simt că-mi explodează capul! E cioară, sau iepure?”, scrie un bărbat, pe o rețea de socializare unde au fost postate imaginile.”Prima dată, am zis că e un iepure care e mângâiat pe năsuc. Apoi, m-am uitat mai bine și mi-am dat seama că e o cioară scărpinată pe cap”, a scris altul.

Cu toate acestea, răspunsul la această dilemă a fost furnizat de persoana care a postat prima imagine, prin aducerea de imagini suplimentare, care au confirmat că creatura care apare în imagine este, într-adevăr, o cioară. Se distinge clar ciocul lucios, căscat. În plus, iepurii nu au urechile una peste alta.

Secretul din spatele zâmbetului – Afecțiunea de care suferă Cleopatra Stratan. Nu poate scăpa de ea nici cu operație

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *