December 1, 2023

După ce anul trecut ”Regele barbutului” a căutat în arhiva personală și a pus la dispoziția CANCAN.RO imagini video excepționale de la nunta sa din 1997, difuzate în exclusivitate în cadrul primei serii a podcastului TACLALE, Oneață a găsit în filmoteca de aur alte două casete VHS de colecție, de această dată de la botezul fiicei sale, Sara.

În urmă cu 21 de ani, în sala mare a celebrului hotel Marriott a avut loc petrecerea fastuoasă de botez a fiicei lui Ion Parnică, alias Oneață. Nași au fost Nuțu Cămătaru și Lidia, prima soție a lui Ion Balint, iar capii lumii interlope din Capitală, dar și din țară au fost prezenți la eveniment. Ca la un spectacol grandios de varietăți, vedetele vremii au asigurat partea artistică, iar maestru de ceremonii a fost Octavian Ursulescu.

Peste 500 de persoane au umplut până la refuz ”Grand Ballroom” din Marriott, invitații fiind răsfățați cu cele mai scumpe băuturi și mâncăruri. Închirierea sălii a fost 15.000 de dolari, costul meniului a sărit lejer de 150 de dolari de persoană, dar pentru că numărul invitaților a depășit capacitatea locației, angajații de la Marriott au fost nevoiți să suplimenteze mesele existente cu mai multe scaune aduse din alte săli.

CITEȘTE ȘI: ION PÂRNICĂ ZIS ONEAȚĂ REVINE LA ”TACLALE” ALĂTURI DE LIVIU CHIRIȚĂ!

Petrecere fastuoasă cu peste 500 de invitați

A fost show total și pe ringul de dans, acolo unde, sub desfășurătorul atent selecționat de maestrul de ceremonii Octavian Ursulescu, s-au perindat artiști de seamă, de la trupe de dans sportiv și clasic, până la cele mai în vogă nume ale începutului de secol 21, precum Minodora, Pepe, L.A (cu Liviu Vârciu în frunte). Nu a lipsit, evident, crema lăutarilor, cu Petrică Cercel, Viorel de la Constanța, Mihai Nămol, Sorinel Puștiu, Adrian Minune sau Florin Salam.

Unul din cele mai savuroase momente s-a petrecut în timpul recitalului lui Pepe. Latino-lover-ul Ionuț Pascu avea 22 de ani și era deja în mare vogă, mai ales în rândul doamnelor și domnișoarelor. De la primele acorduri ale piesei ”Sunt gelos!” scena s-a umplut de femei și fete de toate vârstele, în timp ce bărbații preferau să discute la masă, în fața unui pahar de whisky sau vin. Primul care a decis să spargă acest tabu a fost însuși nașul: Nuțu Cămătaru a ieșit alături de soție și fiică pe ring și a făcut senzație cu mișcările sale de dans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *