December 8, 2023

Amalia, o fetiță în vârstă de șapte ani, i-a trimis o scrisoare emoționantă lui Moș Crăciun prin intermediul unei asociații cunoscute care se ocupă cu faptele bune. Copila nu duce o viață roz, tocmai din acest motiv n-a avut nici pretenții atunci când i-a scris moșului. Și-a dorit doar napolitane și un suc Tedi, însă dorința pe care o are pentru mama ei, i-a copleșit pe toți. Micuța nu-și dorește jucării scumpe, ci ulei pentru femeia care i-a dat viață, pentru a putea să-i gătească în continuare cartofi prăjiți, mâncarea ei preferată. Povestea ei dureroasă i-a lăsat fără cuvinte pe mulți!

Amalia are doar șapte ani și o mulțime de vise. Își dorește să aibă o copilărie frumoasă și lipsită de griji. Fetița i-a scris un mesaj emoționant lui Moș Crăciun, în care nu i-a cerut nici jucării scumpe, nici haine, nici încălțăminte. Nu s-a gândit la nimic din toate acestea, ci doar la niște napolitane și un suc Tedi. Copila nu-și dorește lucruri materiale de Crăciun și nici nu visează la cadouri extravagante.

CITEȘTE ȘI: POVESTEA EMOŢIONANTĂ A MĂTURĂTORULUI CĂRUIA I-A FOST RUŞINE SĂ PARTICIPE LA SERBAREA FETIŢEI LUI. VA PRIMI UN APARTAMENT SOCIAL, IAR OAMENII AU DONAT PENTRU EL ZECI DE MII DE LEI

Ce i-a cerut micuța Amalia lui Moș Crăciun pentru mama ei

Amalia are și o dorință pentru mama ei: să-i aducă moșul ulei! Mulți s-ar mira de această rugăminte, până când ar realiza motivul pentru care micuța a cerut o sticlă de ulei. Își dorește ca mama ei să aibă în continuare cu ce să-i prepare cartofi prăjiți. În timp ce alți copii de vârsta ei se gândesc la un brad imens de Crăciun ori diverse cadouri la prețuri piperate, Amalia are două cerințe la care nimeni nu s-ar fi gândit. Asociația „Îngeri pentru suflete” îi îndeamnă pe oamenii de bună credință să o ajute pe copilă, pentru ca visul să i se împlinească.

„Dacă lui Moș Crăciun, care îți poate aduce tot ce îți dorești, îi ceri atât de puțin… Atunci acel puțin e totul pentru tine.
Trimite un pachet pentru un copil sau un bunic sau fă o donație.
Asociația Îngeri pentru Suflete
Cont lei: RO74BTRLRONCRT0521432301
Cont euro: RO24BTRLEURCRT0521432301
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22
Paypal: [email protected]
Revolut: 0787 380 593
Bt Pay: 0744 683 191”, se arată în postarea făcută pe pagina asociației.

Scrisoarea copilei de 7 ani / Foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: SCRISOARE EMOȚIONANTĂ CĂTRE MOȘ CRĂCIUN! CE I-A CERUT MIHĂIȚĂ, UN COPIL DIN ALBA IULIA? EL MAI ARE 3 FRAȚI ȘI SUNT CRESCUȚI DOAR DE MAMĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *