July 22, 2024

Celebrul interlop Costel Corduneanu se află într-o luptă crâncenă pentru supraviețuire după o operație la inimă care a avut loc săptămâna trecută.

Cu toate acestea, fratele său, Adrian Corduneanu, pare să fi ignorat complet tragedia, preferând să se distreze la un cazino din Iași. Detalii tulburătoare despre starea de sănătate a liderului și tensiunile din cadrul familiei Corduneanu ies la iveală.

Costel Corduneanu, cunoscutul lider interlop din Iași, se află în stare critică la Terapie Intensivă într-un spital din Târgu-Mureș, după ce a suferit o hemoragie internă în urma unei intervenții chirurgicale pe cord.

Însă, dezamăgirea vine din partea fratelui său, Adrian, supranumit „Beleaua”, care a părut să își dea uitării propriul sânge pentru a-și încerca norocul la cazinou.

Surse din cadrul familiei Corduneanu dezvăluie că Costel a fost lăsat fără vizite de la apropiați timp de două săptămâni, iar tensionele din familie sunt la cote maxime. Mai mult, în timp ce liderul se afla pe patul de spital, Adrian și soția sa, Ramona, se distrau la un cazino din Iași, jucând poker cu sume substanțiale.

Scandalul izbucnește în contextul unei alte tragedii recente: Costel Corduneanu a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, iar Adrian nu a fost prezent la spital pentru a-l susține pe fratele său.

Cu toate acestea, acest comportament pare să fie în concordanță cu reputația lui Adrian, care preferă distracțiile la cazino în locul responsabilităților familiale.

Costel Corduneanu, la un pas de moarte

În prezent, situația lui Costel Corduneanu rămâne critică, eforturile medicilor fiind îndreptate către stabilizarea sa. Totuși, lumea interlopă din Iași este zguduită de această tragedie, iar tensionele cresc în cadrul clanului Corduneanu, odată cu dezvăluirea priorităților lipsite de sensibilitate ale fratelui său Adrian.

Remarcabil pentru cariera sa sportivă, Costel Corduneanu a fost un luptător de succes care a reprezentat România la Jocurile Olimpice. Cu toate acestea, în ciuda gloriei din trecut, liderul interlop se confruntă acum cu una dintre cele mai mari bătălii ale vieții sale – cea pentru supraviețuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *