December 8, 2023

Considerat de mulți tineri un exemplu demn de urmat, Selly se „transformă” când nu se află în fața camerei de filmat. Cel supranumit „idolul adolescenților” pare să fi „pierdut” lupta cu viciul păcătos, iar împreună cu gașca de prieteni, celebrul vlogger și influencer a oferit, recent, un exemplu de „așa nu”. CANCAN.RO are imaginile de netăgăduit și le prezintă în excusivitate.

Succesul de care se bucură și, evident, banii pe care îi câștigă din activitatea on-line, i-au adus lui Selly mulți, foarte mulți fani. Dacă pe internet are o imagine impecabilă, vlogger-ul se „dezbracă”, de caracter, la fel ca orice om, în timpul liber. Nu mai ține cont de nimeni și nimic și își trăiește din plin viața.

A pufăit de zor la LOFT

Are, la rândul lui, un viciu – fumatul – care pare să-l fi „învins”. Zilele trecute, Selly și-a „convocat” gașca de prieteni și cu toții au luat cu „asalt” unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală, LOFT. În club, „idolul adolescenților” a pufăit de zor, cot la cot cu amicii săi. Cu greu s-a putut „dezlipi”, chiar și pentru câteva minute, de țigaretele lui preferate, pe care le-a „sudat” la greu.

(VEZI AICI: SELLY, ACHIZIȚIE DE SUTE DE MII DE EURO! ȘI-A CUMPĂRAT APARTAMENT LA UN METRU DE PLAJĂ)

Selly a fumat ca un turc la LOFT
Selly a fumat ca un turc la LOFT

Însoțit de iubită, a consumat tărie

Smaranda Știrbu, cea cu care Selly are o legătură amoroasă încă din liceu, și-a făcut, normal, loc în anturaj. „Brigada” s-a „încins” la maximum la LOFT, potrivit imaginilor CANCAN.RO, acolo unde muzica specifică de club a „înfierbântat-o”. „Vinovată” – credem noi – a fost și tăria (posibil vodcă) pe care tinerii, în frunte cu „idolul adolescenților”, au consumat-o cu poftă.

(NU RATA: CANCAN.RO L-A ”DESCUSUT” PE SELLY: AȘA SPARGE BANII! NU A MINȚIT-O PE DENISE RIFAI! CHIAR CHELTUIE 20.000 € LUNAR)

Selly, Smaranda și amicii lor au avut parte de un chef pe cinste
Selly, Smaranda și amicii lor au avut parte de un chef pe cinste

Chef până după 3 dimineața

Selly, „iubi” – Smaranda & amicii au părăsit clubul după 3 dimineața, după un chef pe cinste. Dacă s-au retras „la depou” sau pentru un after-party doar ei știu. Cert este că, în continuare, CANCAN.RO urmează să vă țină la curent cu fiecare „aventură” a lui Selly atunci când este „civil”, nu vlogger și influencer. Deci, rămâneți pe poziții, vom reveni, ca întotdeauna, cu marfă de top.

Selly, plin de bani încă de la 14 ani

Altfel, Selly este independent financiar încă de la 14 ani, activitatea din mediul on-line aducând-i venituri fabuloase. Spre exemplu, în doar 24 de ore, „idolul adolescenților” își poate rotunji conturile cu 4.000 de dolari, în cazul în care „prinde” cu CMP bun.

E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună„, a spus Selly.

Faptul că banii nu reprezintă o problemă pentru Selly a fost confirmat, încă o dată, în luna octombrie, când acesta și-a cumpărat un Porsche 911 Turbo S, care valorează aproximativ 250 de mii de euro (DETALII AICI).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *