May 24, 2024

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au ales să meargă pe drumuri diferite, după ce au format un cuplu timp de 3 ani. Pe lângă partea profesională, cei doi au colaborat și în numeroase proiecte profesionale. Așadar, vestea despărțirii i-a luat prin surprindere pe fani, mai ales că până acum nu au dat semne că relația nu mai funcționează. Tânărul milionar a fost cel care a făcut anunțul, dar și Ioana Ignat a avut ceva de spus.

Joi, 10 mai 2024,  Sebastian Dobrincu a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV și a dezvăluit că relația cu Ioana Ignat s-a încheiat. Fostul jurat de la Imperiul Leilor a ținut să precizeze că, indiferent de situație, viața merge înainte.

Citește și: MESAJUL TRANSMIS DE SEBASTIAN DOBRINCU, DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE IOANA IGNAT. ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI!

Ioana Ignat, mărturisiri despre despărțirea de Sebastian Dobrincu

Vineri, 11 mai 2024, la doar o zi distanță de la apariția lui Sebastian Dobrincu, Ioana Ignat a venit și ea în aceeași emisiune. Artista a evitat să vorbească despre viața ei personală, oferind detalii doar despre noul ei album muzical care îi poartă numele. Totuși, indirect, a dat câteva detalii și despre separare. Ea a asociat una dintre piesele sale de iubire cu ceea ce trăiește în viața personală.

„Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați. (…)

Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo, dar mai sunt și piese care nu sunt inspirate chiar din viața mea”, a declarat Ioana Ignat în emisiunea La Măruță.

Ulterior, a fost întrebată dacă este împăcată cu ceea ce s-a întâmplat, iar artista a mărturisit că se simte foarte bine. Mai mult decât atât, a dat de înțeles că nu este afectată și că, din contră, are parte de lucruri frumoase acum. Iar fanii s-au gândit imediat la o posibilă nouă relație.

 „Da, sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea.”, a mai spus Ioana Ignat.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, pe vremea când formau un cuplu/ Sursa foto: Instagram

Deși au decis să meargă pe drumuri diferite, cei doi sunt în continuare foarte apropiați, potrivit spuselor lui Sebastian Dobrincu. Atunci când a anunțat despărțirea, tânărul milionar a precizat că viața merge înainte, indiferent de ceea ce se întâmplă.

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu.

Citește și: CARE ESTE BOALA DE CARE SUFERĂ SEBASTIAN DOBRINCU. MILIONARUL A DEVOALAT CHINUL PRIN CARE A FOST NEVOIT SĂ TREACĂ: „PLÂNGEAM ÎN PAT DE DURERE…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *