April 14, 2024

Ion Țiriac a fost abordat de un copil în vârstă de 13 ani la expoziția sa de mașini din Capitală. Micuțul l-a oprit și l-a corectat în legătură cu un detaliu legat de unul dintre vehiculele expuse. Ion Țiriac s-a amuzat de sinceritatea și pasiunea copilului și a ascultat cu atenție explicațiile sale.

„La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 1000 de copii, 500-1000 pe săptămână, care trimit autobuzul la școală îi ia, vin, văd, îi duc înapoi la școală.

Șofer, urmărit de polițiști cu focuri de armă, la Alexandria! Bărbatul care conducea haotic un buldoexcavator a distrus cultura unui localnic

Unul îmi zice Domnu Țiriac, nu-i corect, mașina de care spui și care a fost a lui Elton John, este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă, pentru că uite am eu.

Câți ani ai, Vasilică? Zice păi am 13 ani. Și de unde știi? Păi ne-a zis acum 6 luni că venim aici și am citit peste tot pe internet. Asta e generația de azi, generația internet”, a spus Ion Țiriac în timpul unui interviu.

Fermierii sunt supărați: Oferă verdețuri proaspete la prețuri mici, dar oamenii preferă să cumpere de la supermarket. „Toți zic că sunt cu chimicale”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *