June 16, 2024

Irina Fodor se simte excelent în familia Asia Express, fiind gazda celui mai dur reality-show din România pentru al patrulea an consecutiv.

Noua ediție, care va fi difuzată din toamnă la Antena 1, promite aventuri palpitante pe Drumul Zeilor, desfășurându-se în Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Irina Fodor a acordat un interviu, unde a discutat despre experiența sa, ținutele atent alese și ritualurile pe care și le-a creat în timpul deplasărilor între localități.

Pregătiri pentru noul sezon

Vedeta a petrecut două luni departe de casă, pregătindu-se intens pentru noul sezon. Irina Fodor a dezvăluit că și-a adus cinci bagaje pline cu ținute, mai puține decât în sezonul precedent datorită climatului cald din Asia.

„Am avut 62 de zile de filmare și în fiecare zi îmi trebuie altă ținută. La un calcul simplu, să tot fie vreo 50 plus,” a explicat Irina.

Irina a povestit despre cum se îmbracă și se schimbă în timpul deplasărilor între localități, uneori pe trasee de 3-4 ore.

„Mă îmbrac cât stau în mașină, mă dezbrac, mă îmbrac în niște ‘haine de casă’ să le spunem așa, pentru că, degeaba am o rochiță călcată, pentru că o fac pungă în mașină,” a spus vedeta, adăugând că stilista are grijă ca ținutele să respecte vibe-ul țărilor vizitate.

Experiențele personale și profesionale

Irina Fodor a vorbit și despre experiențele personale și profesionale câștigate prin acest proiect. „Este un proiect care aduce atâta bogăție în viața mea profesională, dar și în viața mea personală, rămân cu niște amintiri pentru totdeauna,” a spus ea.

De asemenea, a menționat că, deși nu au fost incidente majore în acest sezon, echipa a avut tot timpul securitate alături.

Când a fost întrebată dacă s-ar descurca în postura de concurent, Irina a răspuns că este foarte competitivă și că ar face față provocărilor.

„Eu sunt foarte competitivă, e de ajuns să îmi dai un pic ‘foc,’ dacă îmi spui ‘Ne întrecem până acolo’ probabil că pe tocuri așa, o să mă întrec cu tine până acolo,” a declarat ea, adăugând că experiența Asia Express aduce bogăție nu doar profesional, ci și personal.

Deși mai are câteva săptămâni de concediu, Irina Fodor se pregătește deja pentru revenirea la ritmul alert al filmărilor pentru „Chefi la cuțite.”

Cu toate acestea, participarea la deschiderea MoBU, cel mai mare târg de artă contemporană din Europa Centrală și de Est, i-a oferit o binevenită relaxare.

Irina Fodor continuă să fie o prezență carismatică și energică în emisiunile de top ale Antenei 1, aducând pasiune și dedicare fiecărui proiect în care se implică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *