June 16, 2024

În acest weekend, Oana Roman a creat vâlvă în mediul online, stârnind speculații cu privire la o posibilă nouă relație.

Vedeta a petrecut câteva zile pe litoralul românesc și a postat o fotografie care a ridicat numeroase semne de întrebare.

Mai exact, imaginea părea să sugereze un weekend romantic, iar fanii au presupus că Oana ar avea un nou iubit. Acum, Oana Roman a ieșit în față și a clarificat situația.

Despărțirea de Marius Elisei și noua direcție

După despărțirea tumultuoasă de Marius Elisei, Oana Roman nu a mai fost văzută în public alături de un alt bărbat. Vedeta a declarat că se concentrează pe ea și pe fiica ei, lăsând viața amoroasă în plan secund.

Însă, în acest weekend, Oana Roman a surprins pe toată lumea cu o fotografie ambiguă. În imagine apare mâna vedetei alături de mâna tatuată a unui bărbat, sugerând o posibilă nouă relație.

Reacția publicului și clarificările Oanei Roman

Fotografia a stârnit speculații imediate și numeroase ipoteze despre identitatea posibilului nou partener. În scurt timp, a apărut și o fotografie cu fața bărbatului, amplificând curiozitatea publicului.

După ce a lăsat pe toată lumea pe jar, Oana Roman a oferit primele declarații pentru a clarifica situația.

„Să vă explic o treabă, dragilor ziariști, dragilor femei fără preocupări! Eu arunc momeli, pentru că îmi place să mă joc cu voi și voi le mușcați. Îmi place!

Am spus și repet: viața mea privată este privată și va rămâne așa. Dacă voi avea sau am o relație sau pe cineva, nu veți ști, nu o să apară nicio poză, nu o să pun nicio poză și nu o să știți nimic.

Tot ce apare, dacă apare ceva, e doar o joacă și o momeală, ca să mă amuz și să mă distrez, dar adevărul din spate…”, a declarat Oana Roman, în mediul online.

Oana Roman a explicat că imaginea postată a fost doar o „momeală” pentru urmăritorii ei și nu indică existența unui nou iubit.

Vedeta a subliniat că, dacă va avea o nouă relație, aceasta va rămâne privată și departe de ochii curioșilor. Așadar, poza controversată a fost doar un mod de a se amuza pe seama speculațiilor publicului.

Cu un simț al umorului bine dezvoltat, Oana Roman a demonstrat încă o dată că își poate gestiona viața personală după bunul plac, păstrând un echilibru între intimitate și prezența publică.

Mesajul ei este clar: viața privată rămâne privată, iar publicul va trebui să se obișnuiască cu ideea că nu va afla totul despre vedetă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *