December 1, 2023
Karmen Minune, fiica celebrului manelist Adrian Minune, a dezvăluit că numele real al tatălui său nu este nici Adrian, nici Minune.Într-un podcast, artista a spus că în fața lui Dumnezeu, tatăl ei se numește George Simionescu.Această dezvăluire a stârnit curiozitatea fanilor care îl știau pe artist sub numele de Adrian Copilul Minune.

Cu un debut în muzică la doar șase ani, Adrian Minune și-a câștigat faima în showbiz-ul românesc sub denumirea de Adrian Copilul Minune.

Cu toate acestea, în buletinul său de identitate, numele real al manelistului este George Simionescu.

Zodia Balanță, vedeta principală a familiei lui Karmen

Fiica artistului a mărturisit că numele său complet este Carmen și că toți trei, adică ea, mama sa și soțul ei, au aceeași zodie, Balanță.

Această conexiune neștiută a fost adusă la lumină de Karmen Minune într-un moment sincer din cadrul interviului.

De asemenea, Karmen a subliniat că nu se simte deranjată când oamenii o asociază cu numele de familie Minune, afirmând că îl poartă cu mândrie.

Cu toate acestea, ea a reușit să-și construiască o identitate distinctă și să devină cunoscută ca Karmen, nu doar ca fiica lui Adrian Minune.

Această dezvăluire adâncă în intimitatea familiei Minune arată că, în ciuda faimei și numelui sonor, artiștii au părți ale vieții lor pe care le păstrează private.

Adrian Minune, căsătorit de peste 20 de ani cu soția sa, Cati, are trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Junior.

Adrian Minune, alături de fiica sa, Karmen/ Sursa foto: Instagram
Adrian Minune, alături de fiica sa, Karmen/ Sursa foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *