December 8, 2023

Leonardo DiCaprio a sărbătorit spectaculos cei 49 de ani într-o petrecere strălucitoare la Beverly Hills, cu o listă impresionantă de invitați, inclusiv celebrități precum Lady Gaga, Salma Hayek, Snoop Dogg și mulți alții.

Evenimentul grandios a avut loc într-o atmosferă vibrantă, iar imagini din gală pot fi găsite în GALERIA FOTO a acestui articol.

De-a lungul carierei sale, DiCaprio a captivat atenția publicului nu doar prin performanțele sale actoricești remarcabile, ci și prin alegerile sale de relații romantice.

Actorul, cunoscut pentru preferințele sale, pare să evite relațiile cu femei de 27 de ani sau mai în vârstă. Ultima sa relație notabilă cu modelul și actrița Camila Morrone s-a încheiat în 2022, la scurt timp după ce ea a împlinit 25 de ani.

Această tendință a fost observată și în alte relații publice ale actorului, inclusiv cu Bar Refaeli, Kelly Rohrbach, Nina Agdal, și Gisele Bündchen, toate având vârste în jurul a 20-24 de ani în timpul relației.

Nu și-a dorit să câștige Premiul Oscar

Într-un interviu din 2016, DiCaprio a surprins mulți fani exprimând lipsa dorinței de a câștiga Premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor”.

Deși a obținut trofeul în aceeași ediție, actorul a declarat că nu dorește să fie presat de așteptările perfectiunii, ci vrea doar să continue să ofere publicului său filme de calitate.

Actorul și-a petrecut ziua de naștere cu fast și fericire, arătând încă o dată că știe cum să se distreze pe măsură ce își adaugă un alt an la impresionanta sa carieră.

Iată galeria foto cu câteva dintre vedetele ce și-au făcut apariția la evenimentul grandios:

Kardashian took the opportunity for a bit of post-party shut-eye. Picture: Yolo/BACKGRIDShe was just one of the many, many extremely famous people at the party. Picture: Yolo/BACKGRID

Kim Kardashian

Wilde was also seen leaving DiCaprio’s party. Picture: Yolo/BACKGRID

Olivia Wilde

Lady Gaga was among the other celeb guests. Picture: 42/BACKGRID

Lady Gaga

Newly-engaged couple Channing Tatum and Zoe Kravitz. Picture: The Hollywood Curtain/BACKGRID

Channing Tatum & Zoe Kravitz

Kate Beckinsale nails “smart casual”. Picture: The Hollywood Curtain/BACKGRID

Chris Rock. Picture: Roger/BACKGRID

Chris Rock

Kate Beckinsale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *