December 1, 2023

După retragerea lor din Familia Regală, viața Ducilor de Sussex a suferit schimbări dramatice. De la presiunea Coroanei la pierderea unor apropiați celebri, iată cum au fost trădați de prietenii lor în lupta cu Casa Regală.

Meghan Markle, respinsă de Familia Regală

Fosta actriță nu a fost primită cu brațele deschise în familia regală, fiind privită cu reticență din cauza divorțului anterior și a originilor sale etnice.

Cu toate acestea, dragostea triumfat, dar a necesitat sacrificii și a adus cu ea pierderi importante de prieteni celebri.

Idris Elba și Sabrina Elba au fost prezenți la nunta regală din 2018, iar Idris a fost chiar DJ-ul de la recepție. Cu toate acestea, relațiile au suferit, iar prietenii lor au menținut legături puternice cu Casa Regală.

Vecinii lor din Sussex Montecito, Orlando Bloom și Katy Perry, au păstrat legături cu Familia Regală. Katy a cântat la Încoronarea Regelui și a împărtășit detalii pe Instagram, sugerând că susține monarhul.

Alții rămân fideli coroanei

George și Amal Clooney, alături de Idris Elba, au rămas de partea Familiei Regale.

Ei au participat la evenimente ale Prince’s Trust, menținând legături cu regele Charles. La fel și fostul editor Vogue, Edward Enniful, a rămas apropiat de Casa Regală, laudându-l pe Regele Charles în scrisul său.

Alegerea neașteptată a prietenilor

În confruntarea dintre susținerea pentru Meghan și Harry versus loialitatea față de Regele Charles, prietenii celebri au ales clar tabăra casei regale.

Lupta pentru a-și redefini viața după plecarea din Familia Regală a adus nu doar schimbări în propriile lor vieți, ci și în relațiile cu cei din jur.

Cum au trecut Harry și Meghan primul test al apariției lor publice în Marea  Britanie după doi ani | Digi24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *