December 2, 2023

În cadrul unui interviu, Andreea Ibacka a dezvăluit că nu Cabral, ci ea este cea care se ocupă de finanțele familiei. Chiar dacă prezentatorul de la PRO TV este mai mare decât actrița, blondina știe cel mai bine cum să gestioneze veniturile.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, au o relație de mai bine de 15 ani și au doi copii împreună, pe Tiago (2 ani) și pe Namiko (face 5 ani în decembrie). Se înțeleg de minune și dau chiar și detalii din viața lor privată către public, așa cum a făcut Andreea, recunoscând:

„Amândoi suntem destul de organizați. Se mai întâmplă uneori să-i cadă șosetele pe lângă coșul de rufe. Asta cred că e clasică la bărbați. Dar, în general, se pricepe, bagă rufele la spălat, calcă mai bine decât mine. Uite nu se bagă în bucătărie, acolo e treaba mea.

Pe de altă parte, eu montez mobilă. Bugetul familiei este la mine, în general, eu sunt banca familiei, ca la Monopoly”, a declarat actrița pentru Unica.

Cabral și Andreea Ibacka, împreună de peste 15 ani / Sursă foto: Facebook

(CITEȘTE ȘI: Cabral și Pavel Bartoș sunt regii farselor, însă au dus totul mult prea departe! Poliția a intervenit și le-a stricat distracția: „Scotea fum de un metru”)

Ce a spus Andreea Ibacka despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

În urmă cu câteva luni, artista a acceptat să vorbească, în cadrul unui interviu, despre diferența de vârstă dintre ea și soțul său, Cabral. Ea are 38 de ani, iar el, 46 de ani. Chiar dacă sunt doar 8 ani între ei, întâmplarea face că blondina a fost colegă cu sora prezentatorului de la PRO TV, Artemis, mai mică decât el cu 6 ani. Astfel, ar fi putut să se întâlnească și de atunci. Oricum, nu se lasă afectați de această mică discrepanță.

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral.

Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a mărturisit Andreea Ibacka pentru Viva.ro

(CITEȘTE ȘI: Un turc a vrut să despartă cuplul Cabral- Andreea Ibacka! Totul s-a terminat cu intervenția vedetei Pro TV, o ceruse și de nevastă)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *