December 8, 2023

Fiica lui Adrian Minune, Karmen Simionescu, a dat dovadă de o apărare feroce a familiei sale atunci când o fată i-a jignit tatăl.

Karmen, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că nu a ezitat să lovească fata respectivă, după ce aceasta a adresat o insultă la adresa celebrului artist.

Karmen a relatat incidentul în cadrul unui podcast. Potrivit ei, fata respectivă i-ar fi spus lui Adrian Minune „ăla piticu”, moment în care Karmen a izbucnit de furie și a lovit-o.

Artista a subliniat că ar fi putut accepta orice jignire la adresa sa, dar nu putea tolera ca cineva să vorbească urât despre tatăl ei.

Crescută „într-un glob de sticlă”

În podcast-ul „Acasă la Măruță”, Karmen a vorbit și despre perioada copilăriei sale, menționând că a fost crescută „într-un glob de sticlă”, protejată de răutatea lumii exterioare de către părinții săi.

Ea a recunoscut că, la un moment dat, a avut o criză și a dorit să trăiască o viață normală, departe de constrângerile celebrității și a lumii manelelor.

Despre Adrian Minune, Karmen a vorbit cu afecțiune și a menționat că a fost un părinte protector, iar familia a avut mereu grijă să-i ofere tot ce este mai bun.

Cu toate că Adrian Minune a fost adesea plecat în turnee, el s-a implicat în creșterea copiilor săi, iar Karmen îl consideră un tată strict, dar iubitor.

adrian si karmen minune
Adrian Minune și fiica sa, Karmen/ Sursa foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *