December 1, 2023

În lumina reflectoarelor datorită participării la emisiunea „America Express”, iubitul Iuliei Albu, Mike, a atras atenția publicului, fiind mereu „morocănos”. Puțini știu însă detalii despre viața și profesia acestuia.

Cu o relație care a avut momente de la agonie la extaz, Iulia Albu și Mike sunt acum prezenți împreună pe rețelele sociale, împărtășind detalii din viața lor.

Despre Mike, se știe că a studiat vioara la Londra, iar în prezent lucrează în domeniul publicității și marketingului. La vârsta de 13 ani, Mike a plecat la Londra cu o bursă pentru studiile de vioară, dar o accidentare l-a determinat să renunțe la această pasiune.

Recent, Mike și-a sărbătorit ziua de naștere, numindu-se pe Instagram „violonist” și vorbind despre experiența sa în America Express.

Într-un mesaj, el a recunoscut că emisiunea a scos la iveală atât aspecte bune, cât și mai puțin bune ale personalității sale.

Între cei doi parteneri au existat numeroase certuri pe parcursul competiției, ducând chiar la o despărțire temporară.

Cu toate acestea, au ales să facă terapie de cuplu, recunoscând că au avut momente frumoase și că au învățat din greșeli.

Iulia Albu și Mike par acum să se bucure de o relație mai stabilă și mai înțeleaptă.

iulia albu si iubitul mike america express
Iulia Albu și iubitul său, Mike, la America Express/ Sursa foto: Captură Antena 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *