December 1, 2023

Cu sărbătorile de iarnă în apropiere, românii își pregătesc casele pentru a întâmpina magia Crăciunului și a atrage bunăstarea și prosperitatea.

Lidia Fecioru, cunoscută bioenergoterapeută, dezvăluie plantele esențiale care ar trebui aduse în locuință în această perioadă.

După bradul de Crăciun, Crăciunița ocupă locul al doilea în simbolurile sărbătorilor. Această floare este esențială pentru a aduce magia Crăciunului în casele românilor.

Cu înflorirea sa doar în perioada Crăciunului, Crăciunița devine un simbol al acestei sărbători și o tradiție în multe gospodării.

O altă plantă recomandată de este vâscul, asociat cu abundența.

Prin aducerea vâscului în casă, românii speră să atragă norocul și prosperitatea în noul an.

În tradiția românească, o plantă cu pomișoare roșii este adesea pusă pe masă în perioada Crăciunului.

Această plantă, cu aspect festiv, este asociată cu abundența și norocul și este considerată a aduce prosperitate în gospodărie.

Lidia Fecioru subliniază și importanța tradiției de a avea un bănuț în buzunar în ziua de Crăciun și în noaptea de Sfântul Vasile.

Această practică are menirea de a atrage bani și prosperitate în viața celor care o respectă.

Astfel, românii se pregătesc nu doar cu ornamente și lumini strălucitoare, ci și cu plantele potrivite pentru a aduce magia sărbătorilor și pentru a întâmpina noul an cu prosperitate și bunăstare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *