December 1, 2023

După finalul show-ului America Express, Laura și Aris s-au decis să-și facă o scurtă vacanță romantică la Barcelona, unde fiul Andreei Esca studiază. 

Laura Giurcanu și Aris Eram, finaliștii emisiunii America Express, au luat o pauză de la agitația din România și s-au decis să petreacă câteva zile romantice la Barcelona.

Destinația aleasă pare să fie și un prilej pentru Aris de a-i arăta iubitei sale orașul unde el își desfășoară studiile la o facultate de prestigiu.

Cei doi au aterizat pe Aeroportul Otopeni aseară, iar sursele au confirmat că s-au întors împreună din escapada lor romantică.

Imaginile exclusive publicate de cancan.ro dezvăluie că Laura s-a fotografiat în Barcelona în ultima vreme, dar aparent singură.

Aris nu a făcut public niciun indiciu despre călătoria lor, păstrând discreția și evitând asocierile publice.

Idila dintre Laura Giurcanu și Aris Eram a fost dezvăluită cu aproximativ o lună în urmă.

După câștigarea trofeului America Express, Laura și-a atras atenția și asupra lui Aris Eram, inițiativa care a dus la o relație romantică între cei doi finaliști.

Cei doi nu sunt interesați de diferențe

Desigur, există diferențe notabile între ei, inclusiv în privința studiilor, înălțimii și vârstei, dar Laura și Aris par să trăiască prezentul și să se bucure de moment.

Surprinzător, Aris Eram pare să nu fie deranjat de faptul că Laura s-a întâlnit anterior cu Cesar, fostul său partener, și a făcut pasul de a pleca cu ea în Barcelona.

Acest aspect ar putea sugera că între cei doi tineri a apărut o conexiune puternică și că sunt hotărâți să ignore orice zvonuri sau discuții din trecut.

Cu toate că Cesar și Laura nu mai sunt prieteni pe Instagram, iar zvonurile despre o posibilă relație între ei au apărut, Laura Giurcanu pare să fi făcut o alegere clară în favoarea lui Aris Eram.

Reveniți în țară, cei doi au ales să camufleze întoarcerea, purtând hanorace cu glugi trase peste ochi pentru a evita recunoașterea lor în aeroport.

Oricum, momentan, Laura și Aris par să fie îndrăgostiți până peste cap, iar escapada la Barcelona a fost o ocazie de a se bucura de timpul petrecut împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *