May 20, 2024

Leo de la Kuweit se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Manelistul a ajuns pe patul de spital, unde primește tratamentul necesar. Larisa Gaftone, sora cântărețului, îi este aproape în aceste momente grele. Tânăra nu a vrut să părăsească nici secundă instituția medicală unde este internat fratele ei. Mai mult decât atât, ea a făcut și un apel disperat în mediul online.

Leo de la Kuweit s-a făcut remarcat în anul 2022, după ce a lansat mai multe melodii care au fost pe placul oamenilor. Astfel, multe persoane și-au dorit să îl cheme la evenimentele lor private pentru a distra invitații. Cântărețul a depus eforturi uriașe pentru a onora toate concertele, iar acest lucru i-a dăunat sănătății.

Citește și: LEO DE LA KUWEIT A MAI FĂCUT O VICTIMĂ! CU SOȚIE ȘI AMANTĂ, A LĂSAT-O GRAVIDĂ PE… “GINERELE” LUI BURSUC TRĂIEȘTE CA SULTANII!

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Leo de la Kuweit

Leo de la Kuweit este internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, unde se află sub supraveghere medicală. De asemenea, sora manelistului a dezvăluit și problemele cu care se confruntă acesta.

Larisa Gaftone a mărturisit că fratele ei a contactat un virus care i-a provocat o toxiinfecție mai severă. Totuși, cadrele medicale au reușit să îl stabilizeze, iar acum starea lui s-a îmbunătățit față de zilele trecute.

„Leo, în dimineața asta, s-a simțit un pic mai bine și am putut să îl stabilizăm (…) A luat un virus care se găsește în aer și are o toxiinfecție mai severă”, a declarat sora lui Leo de la Kuweit pentru Spynews.ro.

Leo de la Kuweit și sora lui, Larisa Gaftone/ Sursa foto: TikTok

Tânăra i-a fost alături în permanență fratelui ei. Mai mult decât atât, tânăra a publicat și un filmuleț cu manelistul de pe patul de spital. În imagini se observă că familia are foarte mare grijă de cântăreț, iar el pare foarte slăbit. Totodată, Larisa Gaftone a făcut și un apel disperat în mediul online. Aceasta i-a rugat pe fanii și apropiații lui Leo de la Kuweit să înțeleagă situația prin care trece.

„Viața mea, aerul meu! Lângă tine până mor! Toată viața vom fi în spatele tău. Vă rog din suflet să ne înțelegeți situația”, a scris sora celebrului manelist pe platforma TikTok.

Citește și: ”TĂTICUL MANELIȘTILOR” I-A DAT DEZLEGAREA LUI LEO DE LA KUWEIT SĂ-I FURE ”BURSUCIȚA”, DAR… L-A BĂGAT ÎN STABOR! + AU ANTAMAT NUNTA ÎN TOAMNĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *