May 20, 2024

Doi tineri îndrăzneți și plini de originalitate și-au unit destinele într-un mod neconvențional și revoluționar! În loc să adopte tradiția ținutelor elegante de nuntă, au optat pentru ceva complet diferit și surprinzător: treninguri!  Gestul lor a fost unul care a atras atenția și a provocat discuții pe rețelele de socializare.

În loc de rochie albă elegantă și costum, mirii au ales să îmbrace treninguri. Cei doi au dorit ca nunta lor să fie cu adevărat unică și probabil să fie foarte „comozi”, astfel au optat pentru ceva ce rar mai întâlnești la cel mai mare eveniment din viața unui cuplu, îmbrăcăminte sport la nuntă.

Citește și: OANA ZARA SCHIMBĂ PREFIXUL. CE SPUNE ACTRIȚA DESPRE NUNTĂ, DUPĂ 9 ANI DE RELAȚIE CU BOGDAN MEDVEDI

Doi miri s-au îmbrăcat în haine sport la propria nuntă

Într-o sală de starea civilă, unde luxul și eleganța erau de regulă gazde, a avut loc un moment cu totul neașteptat și inedit. În loc ca invitații să vadă mirii strălucind în costum de designer și rochie albă, aceștia au fost martorii intrării spectaculoase a doi tineri care pur și simplu au spulberat toate așteptările.

Mireasa a optat pentru un trening alb, accentuat cu adidași roz și o coroanăță cu voal. Această apariție plină de farmec și originalitate a fost completată de mire, care a ales un trening simplu, asortat cu adidași în aceeași nuanță.

În timp ce spectatorii au fost inițial surprinși și chiar șocați de abordarea neconvențională a acestei nunți, au început rapid să înțeleagă că această ceremonie avea să fie cu totul diferită de celelalte. Nu va fi vorba despre mese opulente în restaurante scumpe sau petreceri grandioase în săli luxoase. Cei doi proaspăt căsătoriți au ales să-și sărbătorească uniunea într-un mod autentic și neașteptat și să savureze un meniu fast-food chiar pe scările unde și-au jurat iubirea eternă.

Împreună, acești doi tineri au adus un suflu nou și revigorant într-un peisaj dominat de tradiție și formalitate. Prin gestul lor curajos și plin de personalitate, au demonstrat că dragostea și bucuria nu cunosc limite sau convenții impuse, iar frumusețea unei căsătorii poate fi exprimată într-o infinitate de moduri.

Citește și: VLAD GHERMAN ȘI OANA MOȘNEAGU, NUNTĂ CU 160 DE INVITAȚI. CE PREPARAT ȘI-AU DORIT MIRII SĂ FIE NEAPĂRAT ÎN MENIU: “NU DA GREȘ ABSOLUT NICIODATĂ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *