May 20, 2024

Mara Bănică tună și fulgeră în mediul online în urma unui accident rutier. Vedeta a detaliat povestea unui accident minor, dar care a scos la iveală mai multe probleme. Atunci când cele întâmplate au ajuns în atenția oamenilor legii, aceștia au avut o atitudine se pare total nepotrivită, care a revoltat-o pe jurnalistă. Ce s-a întâmplat de fapt? 

Mara Bănică a fost revoltată de pățania pe care un apropiat al ei a avut-o. Bărbatul a avut parte de un accident rutier minor. Autoturismul pe care îl conducea s-a ales cu câteva zgârieturi, așa că acesta a vrut să discute cu șoferul ce l-a accidentat și să rezolve problema pe cale amiabilă. Însă, vinovatul s-a făcut nevăzut și a fugit de la locul accidentului. Revoltat de atitudinea șoferului vinovat, prietenul Marei Bănică a mers să reclame accidentul la poliție, însă acolo a avut parte de o altă „surpriză”.

(CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ, LA UN PAS DE TRAGEDIE! MAȘINA VEDETEI A LUAT FOC DIN SENIN: „E INEXPLICABIL. E ABSOLUT INEXPLICABIL!”)

Mara Bănică, tună și fulgeră

Așa cum spuneam, în urma accidentului, apropiatul Marei Bănică a mers să reclame întreaga întâmplare oamenilor legii, fiind supărat de faptul că vinovatul a fugit de la locul accidentului. După lungi cozi și ore de așteptare, păgubitul a făcut reclamația, însă ce a urmat l-a lăsat fără cuvinte.

„În atenția Poliției. Ieri în jurul orei 19, acest domn (sau nu domn din cauza întâmplării), a intrat în spatele mașinii conduse de mine, în sectorul 2, pe strada Delea Veche. Până aici totul în regulă, se poate întâmpla oricui… am coborât din mașină și l-am rugat să eliberam intersecția, să ne oprim și să schimbam datele, din punctul meu de vedere ceva normal!

Întâmplarea face că „domnul, dar nu domn“ nu a binevoit să mai oprească. Din cauza prafului saharian nu am reușit să constat dauna. Azi, enervat de cele întâmplate, decid (deși mașina avea zgârieturi minore), să merg la accidente minore și să declar cele întâmplate. Ajung la „Cobalcescu“, se înregistrează dauna în registru și primesc o foaie pentru declarație. Până aici iar totul normal și decent. Aștept o oră în care asist la mai multe discuții contradictorii ale șoferilor aflați în sala de așteptare.

Îmi vine, în sfârșit, rândul, și sunt trimis la biroul pentru depunerea declarației. Explic agentului că daunele mașinii sunt minore și că îmi iau timpul sa declar dauna din principiu, supărat un pic că șoferul (un tânăr arab) și-a permis să se sustragă de la accident. Mi se înregistrează declarația și sunt trimis cu un alt agent să pozeze daunele”, a povestit apropiatul Marei Bănică.

E bine, surpriza a venit atunci când unul dintre agenți a trebuit să constate daunele. Se pare că acesta nu s-a arătat deloc impresionat de cele întâmplate și chiar l-a apostrofat pe bărbat că a venit să „deranjeze” autoritățile pentru un lucru minor. Apropiatul Marei Bănică a încercat să explice faptul că în acest caz problema principală nu este dauna, ci faptul că vinovatul a fugit de la locul accidentului cu un motiv.

„Ajuns la mașină, agentul, deși era în situația asta doar fotograf, începe să mă judece foarte dur, întrebându-mă de ce am venit și ce gând am eu cu daunele astea, terminând cu ceva de genul că este adevărat că „mulți dintre voi aveți mult timp liber!”

Și acum ma întreb la rece, de ce am ajuns la accidente ușoare și am dat de un judecător incognito…i-am răpit din timpul de la serviciu? M-a lovit un dobitoc, orbit de ochelarii fake din Grand Bazaar-ul Istanbulului, mi-a zgâriat mașina și conform codului rutier am 24 de ore pentru a declara dauna.

Unde se specifică faptul că zgârieturile nu sunt o daună domnule agent? În ce calitate mă judecați că de ce am venit? O să îmi iau totuși timpul să vă explic:

1. din principiu…un om care părăsește locul accidentului are un motiv să o facă: e drogat, beat, nu are asigurare

2. acest conducător daca are un motiv enumerat mai sus nu are ce cauta in trafic

3. domnule agent și fotograf – AȘA ESTE ÎN CIVILIZATIE, dacă conducatorul se crede mai presus de lege și părăsește locul accidentului, trebuie pedepsit chiar dacă dauna nu este foarte mare!

Așa că nu ne judecați că vrem să intrăm în rândul civilizațiilor normale și ne luam timpul să îi arătăm cu degetul pe cei care cred că sunt mai presus de lege”, a mai povestit apropiatul jurnalistei.

Mara Bănică a făcut publică poveste prietenului său și s-a arătat la rândul ei revoltată de atitudinea autorităților, concluzionând: „De aia conduc toți drogații și omoară oameni”. 

(VEZI ȘI: MARA BĂNICĂ A RUPT TĂCEREA! CU CE TEMERE A RĂMAS DUPĂ OPERAȚIA PE CARE A PLĂTIT O CĂRUȚĂ DE BANI. „ÎMI E FRICĂ SĂ…”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *