May 20, 2024

Există speculații cu privire la o presupusă despărțire între Deea Maxer și Robert Drilea, deoarece cei doi au șters toate fotografiile împreună. Ce gest a făcut vedeta imediat după apariția acestor zvonuri?

Deea Maxer este una dintre cele mai renumite și apreciate vedete din industria showbizului autohton. A captivat publicul încă de la începuturile sale în lumea mondenă și și-a construit o carieră de succes de atunci și până în prezent.

În viața sa personală, lucrurile nu au fost mereu la fel de perfecte ca în cariera sa. După ce Deea și Dinu Maxer au decis să urmeze căi separate, bruneta a găsit fericirea alături de Robert Drilea. Cu toate acestea, recent, fanii au început să se întrebe din nou despre situația lor, deoarece cei doi au șters toate fotografiile în care apăreau împreună.

Citește și: DEEA MAXER ȘI ROBERT DRILEA S-AU DESPĂRȚIT?! DETALIUL CARE I-A DAT DE GOL: ”CA ȘI CUM AR FI ULTIMA”

Ce se întâmplă între Deea Maxer și Robert Drilea. Cei doi și-au șters pozele împreună de pe rețelele de socializare

După divorțul de Dinu, Deea Maxer a găsit în cele din urmă liniștea și fericirea alături de Robert Drilea. Fanii i-au îndrăgit de la bun început, datorită sincerității și transparenței lor.

Cuplul a fost deschis despre relația lor și a distribuit o mulțime de fotografii pe platformele de socializare. Cu toate acestea, se pare că urmăritorii lor online au observat un aspect neobișnuit. Mai exact, ambii au șters fotografiile în care apăreau împreună, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor.

Imediat după apariția acestor zvonuri, Deea Maxer a împărtășit un scurt videoclip în care apare alături de fiica sa, Maysa, în timp ce participă la o ședință. Se pare că în această perioadă, își împarte timpul între angajamentele personale și cele profesionale. În plus, a subliniat că, în ciuda oboselii, își respectă responsabilitățile.

„E joi seară, avem ZOOM cu UK. Maysa vrea să participe mereu la „Zumbu”.

Aproape în pijama și amândouă obosite, dar avem responsabilități”, a fost mesajul scris de Deea Maxer în dreptul videoclipului în care apare alături de fetița sa.

Citește și: AFECȚIUNEA DE CARE SUFERĂ DEEA MAXER. DE ANI DE ZILE SE CONFRUNTĂ CU PROBLEMA ASTA: „AVEAM VREO 17 ANI CÂND…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *