May 20, 2024

În urmă cu două luni, Maria Tănase, cunoscută ca Mari Cocheta din „Schimb de mame”, a făcut istorie la televizor prin episodul „NU APĂ!”, dezvăluind că a redevenit fată mare cu un motiv întemeiat – să-și sprijine soțul diagnosticat cu cancer de vezică.

După trei operații complicate, partenerul său de viață, Florin, își revine încet, iar Maria atribuie progresul credinței sale puternice.

Cu toate acestea, Maria Tănase a declarat în exclusivitate că se confruntă acum cu dureri groaznice în zona gâtului, văzând această suferință ca pe o pedeapsă a Divinității pentru afirmațiile sale anterioare.

În trecut, aceasta menționase că ar recurge la un gest extrem în cazul în care soțul său ar pierde lupta cu boala, iar acum simte că suferă o complicație de sănătate ca o reacție la aceste declarații.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și mi-a îndeplinit dorința, dar cred că acum trebuie să trec prin această durere în gât ca o lecție,” a spus Mari Cocheta.

„Este un semn că mă iubește, dar trebuia să-mi arate prin această suferință cum ar fi dacă aș lua o decizie drastică. Știm cu toții că suntem muritori, dar luptăm, ne rugăm să murim la bătrânețe!”

Mari Cocheta și soțul au sărbătorit ziua onomastică a bărbatului, bucuroși de starea acestuia de sănătate, vizibil îmbunătățită (Foto: Arhivă personală)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *