May 20, 2024

Prințul William a luat o decizie surprinzătoare, la aproape două luni de când Kate Middleton a anunțat în spațiul public că se confruntă cu o boală grea, și anume cancerul.

Veștile ar fi favorabile pentru Prințesa de Wales, potrivit unui editor regal. Iată detaliile mai jos, în articol.

În luna martie a acestui an, Kate Middleton oferea o informație care avea să cutremure Familia Regală a Marii Britanii, dar și pe cei care o îndrăgesc.

Prințesa de Wales a primit un verdict crunt din partea medicilor, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Rezultatele au arătat că suferă de o formă de cancer.

Încă din acel moment, soțul ei, Prințul William s-a implicat mai activ în îndatoririle care îi revin și s-a aflat alături de Kate Middleton și copii.

Diagnosticul primit din partea doctorilor a fost precum o lovitură pentru întreaga familie. Atunci, Kate Middleton și soțul ei au avut un moment greu în care au fost nevoiți să le spună copiilor ce se întâmplă.

Însăși Prințesa de Wales mărturisea că a fost cel mai dificil moment. Acum, însă, veștile ar fi favorabile, potrivit analizei unui editor regal.

Decizia luată de Prințul William, după ce Kate Middleton a aflat că are cancer

Pentru prima oară de când Kate Middleton a anunțat în spațiul public că are cancer, Prințul William va pleca de acasă o noapte.

Soțul Prințesei de Walles va sta în Cornwall timp de două zile. Despre acest aspect a făcut precizări un editor regal.

Soțul lui Kate Middleton va vizita și Nansledan, acolo unde se construiește un spațiu de locuințe al Ducatului de Cornwall.

Prin acest mod se dorește să se ofere spații persoanelor fără adăpost. Va fi efectuată și prima vizită oficială în Insulele Scilly, vineri.

„Dorința lui de a petrece o noapte departe de casă este cel mai bun indicator de până acum că Prințesa de Wales e pe calea cea bună, că se vindecă”, a spus editorul regal, scrie Express.co.uk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *