March 5, 2024

Actorul pregătește terenul pentru o explicație detaliată privind decizia sa de a părăsi show-ul iUmor, urmărit de speculații și controverse.

La puțin peste un an de la plecarea sa de la pupitrul juriului iUmor, Mihai Bendeac se simte nevoit să abordeze subiectul retragerii sale, dezvăluind că este obosit să fie întrebat constant despre motivele acestei decizii.

Comediantul respinge speculațiile care au circulat, în special cele referitoare la un presupus conflict fizic cu colegul său, Cheloo.

Într-o postare pe rețelele sociale, Bendeac a mărturisit că se confruntă cu această întrebare aproape zilnic și că a ajuns să se simtă deranjat visceral de aceasta.

El neagă cu fermitate orice incident de agresiune din partea lui Cheloo și denunță speculațiile apărute în presă ca fiind complet nefondate.

Bendeac susține că, din cauza unui proces în curs, nu poate oferi detalii specifice despre motivul plecării sale.

Totuși, el subliniază că speculațiile privind violența din presă nu au nicio legătură cu realitatea și că nu a existat niciodată un incident de acest gen.

În plus, el remarcă că Cheloo nu este un om lipsit de inteligență și că ar recunoaște că folosirea violenței împotriva cuiva care a suferit de bullying în trecut ar fi nerezonabilă.

Actorul își exprimă regretul că nu poate oferi un motiv precis pentru plecare și speră să evite o fază procesuală în care ar fi obligat să divulge detalii sensibile.

El concluzionează postarea subliniind sinceritatea și autenticitatea iUmorului în timpul participării sale la emisiune.

Această declarație pare a fi un avertisment că Bendeac pregătește un răspuns mai detaliat și exhaustiv pentru cei care îl întreabă constant despre motivul plecării sale din cadrul emisiunii iUmor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *