December 8, 2023

Mihai Bobonete a povestit o peripeție pe care a avut-o cu bona Ioana. Femeii i-a fost lăsat în grijă băiețelul, când actorul și soția sa au plecat în Vama Veche. Cu speranța că micuțul ajungea în mâini bune, vedeta Pro TV și partenera de viață au plătit serviciile unei bone, însă experiența i-a lăsat îngrijorați și stresați toată perioada în care au fost plecați pe litoral. Iată mai jos, în articol, ce s-a întâmplat la nici 30 de minute după ce cuplul ajunsese la malul mării.

Într-o discuție cu Dani Oțil, în cadrul podcastului, Mihai Bobonete a dezvăluit ce peripeție a avut cu bona Ioana. După ce actorul și soția lui deveniseră părinți pentru prima oară, au decis, la vremea respectivă, să plece într-o scurtă vacanță pe litoral.

Mihai Bobonete a sunat-o pe bonă la 21:30, după ce a ajuns cu soția în Vamă

Zis și făcut! Actorul din Las Fierbinți și soția sa și-au împachetat câteva lucruri și au plecat direct în Vama Veche. Băiețelul lor, Octavian, fusese lăsat în grija bonei. Surpriza, însă, a venit seara, când se aflau, deja, pe litoralul românesc. În jurul orei 21:30, actorul a apelat-o pe bonă, pentru a vedea ce face fiul său.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit”, povestea Bobonete.

Vezi și MIHAI BOBONETE, DAT AFARĂ DE OSPĂTARI LA NUNTA LUI DANI OȚIL! „CRED CĂ AI DAT TU TELEFON”. LA CE ORĂ S-A ÎNTÂMPLAT „BELEAUA”

Surpriză, însă: bona își împleticea limba, după ce consumase alcool

A avut surpriza să afle că bona, de fapt, „drojdise” câteva pahare și abia reușea să lege cuvintele între ele, pentru a forma o propoziție. Mihai Bobonete a întrebat-o dacă a consumat băuturi alcoolice, primind un răspuns afirmativ.

„Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că «Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe Antena 1 la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește. Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme».

Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo”, a povestit Mihai Bobonete.

Citește și IMAGINI DE COLECTIE! MIHAI BOBONETE, AȘA CUM NU L-AI MAI VĂZUT NICIODATĂ. A LĂSAT CU GURA CĂSCATĂ TOȚI INVITAȚII DE LA O PETRECERE DE HALLOWEEN!

Bona, însă, nu s-a oprit aici. Actorul de la Pro TV a mai povestit că femeia a „comis-o” din nou, la scurt timp după ce consumase băuturi alcoolice. Mai cu seamă, de data aceasta, a aflat că îi furase din haine.

„Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea”, a mai povestit Bobonete, în podcastul său, „Da, Bravo!”.

Sursă foto: social media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *