May 20, 2024

Mirela Retegan, cunoscută drept fondatoarea trupei pentru copii Gașca Zurli, este mândră nu doar de reușitele sale profesionale, ci și de fiica sa, Maya, în vârstă de 22 de ani.

După o perioadă de studii în Londra, Maya s-a întors în România pentru a se implica activ în proiectul mamei sale și pentru a își construi propria viață.

Într-un interviu acordat OK Magazine!, Maya a dezvăluit că s-a îndrăgostit și că în decembrie 2023 s-a mutat pentru prima dată cu iubitul său

. „Ultima mutare se datorează plecării mele după revenirea la București. În iunie m-am întors în țară, apoi m-am îndrăgostit și, în decembrie, m-am mutat pentru prima dată în viața mea cu iubitul meu”, a mărturisit tânăra.

De-a lungul timpului, Maya s-a mutat în diverse locuri alături de mama sa, Mirela Retegan, care a mărturisit că a preferat să locuiască cu chirie pentru a se adapta la nevoile fiicei sale și pentru a investi toți banii în proiectul Gașca Zurli.

„Am preferat să investesc în Zurli toți banii pe care i-am câștigat, să-i reinvestesc apoi, leu cu leu, în toate produsele și în tot ce am reușit să creez”, a explicat Mirela Retegan.

În ceea ce privește relația cu fostul său soț, tatăl Mayei, Maya a ales să nu se mute cu acesta în Londra, preferând să-și continue legătura cu el din România. Totuși, bărbatul i-a fost mereu aproape, iar acum cei doi au o relație frumoasă.

Împreună, Mirela Retegan și fiica sa, Maya, reprezintă un exemplu de unitate familială și de susținere reciprocă în cadrul unei călătorii care se desfășoară cu dragoste și determinare.

Maya și iubitul ei/ Sursa foto: Instagram
Maya și iubitul ei/ Sursa foto: Instagram
Mirela Retegan și fiica sa, Maya/ Sursa foto: Instagram
Mirela Retegan și fiica sa, Maya/ Sursa foto: Instagram

Citește și: MIRELA RETEGAN RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR LUI LULU VARODI! NOI DEZVĂLUIRI DUPĂ DEMISIILE DIN GAȘCA ZURLI: ”EU NU MĂ OPRESC!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *