May 24, 2024

Abia acum s-a aflat tot adevărul despre plecarea surprinzătoare a lui Dan Negru de la Antena 1 și alegerea sa de a se muta la Kanal D.

Motivul din spatele acestei decizii se leagă de un personaj iconic al cinematografiei românești, nimeni altul decât Florin Piersic.

Dan Negru, zis și „Regele audiențelor”, s-a aflat în centrul atenției în showbiz-ul românesc timp de 25 de ani, marcând Revelionul cu 22 de apariții spectaculoase la Antena 1. Însă, când a decis să se alăture echipei Kanal D, această mutare a stârnit un val de întrebări și speculații.

Începutul schimbării

Dar ce a fost cu adevărat catalizatorul acestei schimbări radicale? Potrivit unor surse, totul a pornit de la o emisiune de Crăciun pe care Dan Negru o realiza alături de Florin Piersic la Antena 1.

În ciuda cifrelor bune de audiență, șefii de la postul respectiv au considerat că publicul lui Piersic este îmbătrânit și au decis să îl elimine.
Abia acum s-a aflat! Motivul BOMBĂ pentru care Dan Negru a plecat de la Antena  1 și a semnat cu Kanal D! Florin Piersic e ”vinovat”! + Lovitura din trustul  Intact

Acest episod a creat tensiuni între Negru și conducerea postului, iar atunci când acesta a decis să își mute emisiunea la Antena 3, diferențele de opinie au devenit ireconciliabile. Astfel, Dan Negru a acceptat oferta de a se alătura echipei Kanal D.

Promisiuni nerealizate

Un alt aspect care a contribuit la decizia lui Dan Negru de a părăsi Antena 1 a fost legat de promisiunile făcute actorului Florin Piersic.

Negru îi promisese o escapadă la Hollywood, dar neputând să își onoreze această promisiune din cauza conflictului cu postul TV, aceasta a fost picătura care a umplut paharul.

Astfel, Dan Negru și-a continuat parcursul la Kanal D, unde și-a găsit un teren fertil pentru emisiunile sale, precum „Jocul cuvintelor”, „Tu urmezi” și „The Floor”, dovedind încă o dată că este un maestru al divertismentului televizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *