June 16, 2024

Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a fost audiat luni dimineață la Parchetul General în dosarul Mineriadei din iunie 1990, unde este acuzat de infracțiuni contra umanității.

Cunoscut sub numele de „Regele Huilei”, Cozma a fost un personaj central în evenimentele tumultoase din acea perioadă și, deși a rămas discret în ultimii ani, recentul său apel la Parchet a atras din nou atenția presei.

După despărțirea de Marinela Nițu, Miron Cozma și-a refăcut viața sentimentală alături de o nouă parteneră, cu care are o relație de șase ani.

Actuala sa parteneră este regizor și scenarist, descrisă de Cozma ca o femeie modestă și inteligentă, cu ochi turcoaz.

Miron Cozma a subliniat că, deși au o relație stabilă, nu plănuiesc să se căsătorească, el referindu-se la ea ca „partenera mea de viață”, nu „iubita mea”.

Activitățile curente și declarațiile sale

În aceeași zi în care a fost audiat la Parchet, Miron Cozma și partenera sa au fost văzuți plecând de acasă într-o Dacia Logan, demonstrând o eleganță și maniere impecabile.

Îmbrăcat într-un costum negru cu vestă și cămașă albă, Cozma și-a deschis mașina pentru partenera sa, subliniind importanța respectului în relația lor.

Iată ce a făcut Miron Cozma după ce a dat cu subsemnatul la Parchet

Cozma a făcut declarații despre viața sa personală într-o emisiune, spunând: „Pentru prima dată îi spun unei femei partenera mea de viață, nu iubita mea.

Culmea ironiei, este o femeie modestă chiar dacă are două facultăți, regizor, scenarist, să vedeți cum cântă, e artist, a fost pe MTV.

Are ochii turcoaz, 0,06 la sută matematic din populația lumii are ochii ca ai ei. Nu a fost niciodată femeia mea, a fost căsătorită. Singurul bărbat din viața ei a fost soțul ei, de care a divorțat.

Când a rămas pe drumuri, am luat-o eu. Eu nu iubesc! Repet, doar pe Dumnezeu și familia! E partenera mea de viață, atât!”.

Miron Cozma, cunoscut pentru rolul său în evenimentele dramatice ale Mineriadei, a trecut printr-o transformare semnificativă în viața sa personală și publică.

Deși a rămas în umbră în ultimii ani, recentul său apel la Parchetul General l-a readus în atenția publicului.

În ciuda trecutului său agitat, Cozma pare să fi găsit un echilibru în viața sa personală, continuând să fie o figură respectată și complexă în peisajul social românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *