June 16, 2024

În vârstă de 63 de ani, femeia își amintește cu claritate ziua fatidică de la vârsta de 28 de ani când a fost lovită de un fulger.

Incidentul s-a petrecut într-o zi ploioasă de septembrie, în timp ce își ducea cei doi copii la sinagoga locală.

Protejându-se sub o umbrelă, Elizabeth a simțit cum fulgerul a lovit direct în umbrelă, iar undele de curent s-au canalizat prin verigheta de pe degetul ei. În acel moment, a avut senzația că este ultima zi din viața ei.

Experiența aproape de moarte

Elizabeth povestește cum, în urma loviturii, a simțit că sufletul i-a părăsit trupul. A avut o experiență extracorporală, vizualizându-și corpul întins pe asfalt.

În această stare, Elizabeth s-a regăsit într-un loc luminat, asemănător unei grădini celeste, unde s-a întâlnit cu bunicul ei decedat.

Acesta i-a oferit posibilitatea de a rămâne în acel loc sau de a se întoarce alături de copiii ei. Tot în acea întâlnire, bunicul ei i-a spus că va mai avea un copil și că va divorța de soțul ei.

După ce a revenit în trupul său, Elizabeth a fost internată în spital pentru câteva săptămâni din cauza arsurilor severe suferite.

În această perioadă de recuperare, Elizabeth a început să aibă vise profetice. Aceste vise au devenit tot mai frecvente și precise, prezicând diverse catastrofe care urmau să aibă loc.

Aceasta a fost o perioadă de transformare profundă pentru Elizabeth, modificându-i fundamental percepțiile despre lume și existență.

Visele profetice

Unul dintre cele mai notabile vise profetice ale Elizabethei a fost despre prăbușirea unui avion Boeing 747 în Oceanul Atlantic în 1996.

Ea a visat corect numărul zborului și numărul de persoane aflate la bord, detalii care s-au dovedit a fi exacte în momentul tragediei, când 230 de persoane și-au pierdut viața.

Aceste vise, adesea coșmaruri, au inclus și predicții despre tsunami, cutremure și alte tragedii aviatice.

Viața personală

Capacitățile profetice și schimbările interioare au avut un impact semnificativ asupra vieții personale a Elizabethei.

Problemele de concentrare și diferențele de viziune asupra vieții au dus la dificultăți în relația cu soțul ei, culminând în divorțul prezis de bunicul ei.

Elizabeth Krohn continuă să fie o persoană cu abilități clarvăzătoare remarcabile, experiența sa unică oferindu-i o perspectivă profundă asupra lumii și a evenimentelor care o înconjoară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *